reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Tak, bluza z kapturem ewentualnie na spacer. Ale w domu dla leżącego dziecka porażka. Zresztą mój dwulatek do dziś nie cierpi kapturów. Dla mnir te wszystkie "modne" ubranka też odpadają. Przede wszystkim wygoda: bodziaki, pajace, rampersy, połśpiochy ale luźne w pasie bez obciskającej gumki - to lubię :)

reklama
Agnesdem, ja jestem na tak dla bodziaków półśpiochów do tego a na nie dla śpiochów i kaftaników. I ja nie polecam bardzo kolorowych rzeczy albo z nadrukami . Z reguły czuć tą farbę a nadruki są nieprzyjemne w dotyku. To z mojego doświadczenia.. A mi się bluza z kapturkiem przydała na ciut chłodniejsze wieczory..

kaptur jest fajny przy bluzach na dwor, jak przytrzymuje czapeczke i jak chcesz dziecko wyciganac z wozka a np. jest wiatr. ale w domu to ewidentnie nie, zgadzam sie

ja uwielbiałam właśnie takie pełne piżamki jak pajacyki wiedziałam że jak się rozkopie to będzie jej ciepło
latem spała w samym pampersie ale u nas temperatura w nocy spadała do max 28 stopni

mendoza no niby cos w tym na pewno jest ale wiesz co kurcze sama nie chicalabym chodzic ciagle w jednym kolorze i bez napisow bez wzorkow...owszem tez kupie gladkie body na pewno w jednym kolorze..ale jak kupisz body z nadrukiem tez sie nic nie stanie..moja siostra kupowala dzieciaczkom kolorowe i nic sie nigdy nie dzialo...odpowiednio pielegnowala dzieci i zadnych uczulen nie mialy...:) Ja tez stawiam na body pajacyki............... kaptury hmm no nie wiem musze wypraktykowac zeby miec zdanie :) co do guzików hmmmm na plecach nie ale na brzuszku tak:)

Agnesdem, zgadzam się, że zupełnie gładkie to nuda straszna. Ale widziałam na zdjęciu jakieś takie mega zielone, jaskrawe z dużą ilością wzorków, tego typu pełni jest na allegro i niestety jakość tego jest mocno średnia. Wiem, bo kilka takich niestety dostałam.
Ale to oczywiście zależy, co się komu podoba :-) wystarczy odpowiednie pranie i wszystko będzie przydatne.

Dziewczyny gdzie oprócz h&mu polecacie się wybrać po jakieś leginsy lub dresy ciazowe?? Bo już nie mogę w moich podomowych chodzić, gumka strasznie wbija mi się, co mnie doprowadza do szału :)

reklama
Do góry