reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Kitty89 ja spodnie kupiłam właśnie w C&A. Wczoraj mierzyłam też fajne leginsy tam z szarego jeansu. Nie kupiłam bo stwierdziłam, że mam w czym chodzić jeszcze :)

reklama
Dziewczyny widziałam w Tesco rozmiar 44 ?! tako mini mini i zastanawiałam się czy w ogóle ktoś to kupuje przecież aż takie malutkie dzieciątko się nie rodzi? zawsze ma te 50 cm przynajmniej

Julka moja z 32tyg miała 44cm :) wtedy tylko w hm i mothercare coś moja mama znalazła na szybko. Miała też dwa pajacyki dla lalki :)

Któraś dziewczyna pisała o ciuszkach, które będą w poniedziałek w lidlu. Są tam skarpeteczki w rozmiarze od 11. Jak to jest z tymi rozmiarami stópek? :)

reklama
Oj 'moje' trojaczki to ubierali w ubranka dla lalek... każde niewiele ponad kilo miało.... więc takie maleństwa też sie rodzą :)
Moja Amelcia niby miała 53 cm, ale 50 za duże na nią były.

Do góry