reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
no wiem wiem ale w sumie po urodzeniu kiedy mama nie umie jeszcze przebierac malenstwa to moze takie body zapinane z przodu beda dobre...pozniej jak juz sie nabierze wpracy to na pewno bede kupowac body zapinane tylko w kroczu i przy szyjce...:)oooooooooo albo trzeba poszukac takie body dla noworodka zapinane w kroczu wkladane przez glowke ale przy szyjce zapinane i rozpinane to beda szerokie i tak ciezko nie ebdzie sie je wkladac przez ta sliczna malenka gloweczke:)

Agnes, zapinane na pleckach to zupełnie coś innego niż z przodu. Na plecach to zupełna porażka, zgadzam się. I dla mnie porażką są ubranka z kapturem dla leżących dzieci.
Tak kaptur tez odpada bo chyba że dziecko ma non stop ten kaptur na główce....

reklama
O tak racja te guziki na plecach to porażka!
Kaptur jeszcze pół biedy bo bluzę można założyć na spacer i z kaptura skorzystać...
Co do zakupów to ja już 'zamówiłam' jakieś ubranka bo szwagierka naciskala a nie chcę aby kupiła coś co mam lub się nie przyda! Troszkę letnich ubrań w najmniejszym rozmiarze :) bo Ami w okresie lata miała 3-6 miesięcy, a jak się urodzi taka mała jak to u nas bywa to by się topila w tych ubrankach.

Do góry