reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
no wiem wiem ale w sumie po urodzeniu kiedy mama nie umie jeszcze przebierac malenstwa to moze takie body zapinane z przodu beda dobre...pozniej jak juz sie nabierze wpracy to na pewno bede kupowac body zapinane tylko w kroczu i przy szyjce...:)oooooooooo albo trzeba poszukac takie body dla noworodka zapinane w kroczu wkladane przez glowke ale przy szyjce zapinane i rozpinane to beda szerokie i tak ciezko nie ebdzie sie je wkladac przez ta sliczna malenka gloweczke:)

Agnes, zapinane na pleckach to zupełnie coś innego niż z przodu. Na plecach to zupełna porażka, zgadzam się. I dla mnie porażką są ubranka z kapturem dla leżących dzieci.
Tak kaptur tez odpada bo chyba że dziecko ma non stop ten kaptur na główce....

reklama
O tak racja te guziki na plecach to porażka!
Kaptur jeszcze pół biedy bo bluzę można założyć na spacer i z kaptura skorzystać...
Co do zakupów to ja już 'zamówiłam' jakieś ubranka bo szwagierka naciskala a nie chcę aby kupiła coś co mam lub się nie przyda! Troszkę letnich ubrań w najmniejszym rozmiarze :) bo Ami w okresie lata miała 3-6 miesięcy, a jak się urodzi taka mała jak to u nas bywa to by się topila w tych ubrankach.

Do góry