reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Ja sie zakochałam w tym Dotty po tym jak Nieufna o nim napisala. Nie widziałam go jeszcze na żywo ale Mężowi tez sie podoba wiec jeśli na żywo zobaczę i bedzie mi odpowiadał to kupujemy Dotty :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

No ciekawa jestem Waszych wrażeń, ja oglądałam kolor taki beżowy, śliczny, ale kupię chyba szaro granatowy.

dziewczyny z forum z poprzedniej ciąży polecają mi wózek bugaboo cameleon nowe cena masakryczna więc szukam używanego jeszcze trochę czasu zostało więc mam nadzieję że znajdę

dziewczyny z forum z poprzedniej ciąży polecają mi wózek bugaboo cameleon nowe cena masakryczna więc szukam używanego jeszcze trochę czasu zostało więc mam nadzieję że znajdę
A widziałaś na żywo?
Spacerówka podszyta wiatrem, ja takich nie lubie. I mała prosta gondola.
Link do: Bugaboo Cameleon opinie - bangla.pl

A ja oglądąłam dokładnie ten model kolor Link do: Wózek wielofunkcyjny Lupo Dotty Baby Design (beżowy) - NODIK.pl i w rzeczywistości jest naprawdę śliczny, ale chyba mało praktyczny (kolor)

Ostatnia edycja:
No najlepiej na żywo zobaczyć.
Ale 4000 za taki wózek - duża przesada wg mnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Oglądałam ten Bugaboo i nie wiem czemu tyle osob go chwali . Faktycznie jest podszyty wiatrem, budka jest taka cieniutka, wg mnie zupełnie nie jest warty tej ceny.

Do góry