reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Dokładnie o tym samym pomyślałam. Zawsze ktoś z czegoś nie jest zadowolony. Gondola miała dobre opinie, nie znam.się na wielkościach dzieci w jakim.wieku, ale ludzie pisali, że gondola duża i nie musieli bardzo szybko.zmieniać na spacerówkę. Co ważne, bo nie chciałabym akurat na początek zimy zmieniać...
my w wieku 5miesięcy już przeszkiśmy do spacerówki, a to była jesień wiec jeszcze grubych kurtek nie było, tak wiec teraz też się szykuje ze ok 5-6mc może byc tak ze przejdziemy na spacerówkę a to będzie zima wiec i kurtki grube

reklama
U mnie ostatecznie x-lander move lub xpulse ,ewentulanie coś firmy adamex ..Z fotelików na 100% maxi-cosi cabriofix lub pebble ,choc ostatnio fotelik cybexa mi wpadł w oko...
aton-3-cybex-fotelik-0-13-kg-adac-2.420x420-s.jpg

cybexy są mniejsze niż maxi -cosi,tyle sie dowiedziałam -wiec maxi cosi góruje jednak nad wyborem .

Ostatnia edycja:
Bedziesz patrzeć na dziecko 24 godziny na dobę?
Myślałam nad monitorem w pierwszej ciąży w zestawie z niania ale w końcu nie kupiłam. I faktycznie patrzyłam na dziecko 24;-). A czytalas że czasem wywołują fałszywe alarmy? Poczytaj opinie kupujacych. Ogólnie te lepsze bardzo drogie

U mnie ostatecznie x-lander move lub xpulse ,ewentulanie coś firmy adamex ..Z fotelików na 100% maxi-cosi cabriofix lub pebble ,choc ostatnio fotelik cybexa mi wpadł w oko...
aton-3-cybex-fotelik-0-13-kg-adac-2.420x420-s.jpg

cybexy są mniejsze niż maxi -cosi,tyle sie dowiedziałam -wiec maxi cosi góruje jednak nad wyborem .
a fotelik kupujesz osobno czy wszystko 3 w 1?????

sluchajcie wczoraj weszlam na chwile do sklepu z wozkami i ze wszystkimi rzeczami dla dzieci-no oszalec mozna ale dzis mam wizyte u gin wiec nic nie kupowalam bo musze byc pewna ze wszystko ok... Ubranka sa cudne i dla chlopcow i dla dziewczynek ale to jest czas ale poki co patrzylam na ceny i co bede chciala kupic:bodziaszki na ramiaczkach wiadomo biale i kolorowe z krutkim rekawkiem tez i z dlugim na chlodniejsze dni,leginsy,ze 2 bluzy z kapturem i pajacyki do spania i do wychodzenia na dwor:)

Ogladalam tez lozeczka no sa przerozne z szufladami i bez z jednej strony jest to fajna opcja bo mozna tam cos schowac ale z tego co slyszalam jak jedna mama sie wypowiadala a byla z 2 malych dzieci zdecyduje sie na lozeczko bez szuflady:) biale:)

co do wozkow piwdzialam wieleeeeee w sumie moze dwa mi wpadly na prawde w okoooo ogladalam na zywo PAJERO ADAMEX no ladny ogolnie duzo wozkow bylo adamex kolorystyka na sklepie moze nie byla za ciekawa ale ogolnie sprawdzalam gondolke..spacerowke..no fajne te adamex podobaja mi sie ale maja duzeeee kola spieszylam sie i nie moglam wyprobowac skladania..czy ciezko sie sklada czy nie...ale ogolnie sa to ladne wozki i maja dobre opinie z tego co pan mowil w sklepie-ale jeszcze popytam kolezanek. Powiem Wam ze zwrocilam duza uwage na gondole bo kazda gondola byla inna nie wiem moze akorat takie wozki byly ale jedna waska druga szeroka...taka wygodna..wydawala sie w tych waskich ciezko mi sobie wyobrazic malenstwo ze tak ciasno ma miec???nie wiem no bedzie ciezki wyborrrrrrr. Ogladalam tez bebetto ale niestety odpada nie podoba mi sie wykonanie troche slabe..ale to kwestia gustu nie sa to drogie wozki i nie ma rewelacji. Co myslicie o chicco? Anex? Coletto? i cos mi sie wydaje , ze bede kupowac 3w1 bo cenowo sie bardziej oplaca a pozniej pozniej jak juz dzidzi bedzie dobrze siedziecccc i podrosnie to kupie pewnie taka najprostrza spacerowke lekka jak piorko...na zakupy do auta ...

agnesdem uwielbiam jak piszecie wasze odczucia z ogladania wozkow! To troche egoistyczne z mojej strony ale ja sie bede posilkowac tylko na takich wlasnie opiniach i zdaniu mojej mamy ktora musi mi wybrac i kupic wozek wiec dzieki wielkie, ze napisalas :)

reklama
Do góry