Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Agnesdem, tak Mały będzie spał w kołysce gdzieś pewnie ze 4 miesiące. Kołyska ma ok 1 m. Potem kupimy łóżeczko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no podoba mi sie ten pomysl a masz jakas upatrzona juz?Agnesdem, tak Mały będzie spał w kołysce gdzieś pewnie ze 4 miesiące. Kołyska ma ok 1 m. Potem kupimy łóżeczko.
mnie się bardzo podoba ale niestey jak dla mnie cena za wyskoka nawet za używany, a nie powiem jak sobie teraz uświadomiłam ile nas czeka wydatków to taki kosz podchodzi mi juz pod kaprys, wiec u nas raczej nie będzie.słuchajcie a co myślicie o koszu Mojżesza????????????????np taki na kolkach ze mozna go zabrac z malenstwem do innego pokoju albo kolysany..Wiadomo taki kosz to tylko na poczatku zeby byl przy lozku znaim mama sie wkreci we wszystko...hmm no powiem Wam ze mnie to zaciekawilo bo widzialam u kolezanki...Ktora urodzila i wlasnie zabierala taki kosz na kolkach np do pokoju gdy prasowala...i jest jeszcze w trakcie kupowania lozka takiego prawdziwego dla maluszka wiec ten kosz ma obok swojego lozka malo miejsca zajmuje...hmmmmmmmmmmmmmm
no podoba mi sie ten pomysl a masz jakas upatrzona juz?
nie, kupię jak już maluszek się urodzi@julita a ty juz mate kupujesz?