reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

O jakich okrycia myślicie? polecają na lato kocyki muslinowe i bambusowe bo są lekkie i nie uczulaja

reklama
ten ostatni to na zimowe pory;)

Załączniki

• wykaz.jpg
    wykaz.jpg
    130,3 KB · Wyświetleń: 88
  • 12.jpg
    12.jpg
    150 KB · Wyświetleń: 77
  • 8f47014b5a053bbf08762a66ebd46e82.jpg
    8f47014b5a053bbf08762a66ebd46e82.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 76
  • eGqYJLrTWP8.jpg
    eGqYJLrTWP8.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 85
wlasnie ogladalam wozek Adamex Pajero
Fajne ma to, że z tej budki jaka jest, jest wyciągany dodatkowy daszek. Spełniał wszystkie nasze kryteria... Fajnie można bujać itd. Jedynie martwią mnie różne opinie o spacerówce :( szkoda, że nie znam nikogo, kto faktycznie używał tego wózka, żeby mieć prawdziwą opinię..

Mi też się bardzo podobają te pajero, a spacerowkę pewnie i tak z czasem kupię lżejszą a ta na takie terenowe spacery

no wlasnie ja tez w sumie ale fajne te wózki 3 w 1 dobra cena..kolorystyka fajna ciekawe czy dobre sa muszę poczytać o nich...bo ja zastanawiałam sie nad anex

hmmm no wlasnie opinie maja rozne te wozki....ale fajny jest ten co spod gondolki ma w jakis wzorek..tez ciekawe...hmmmm

reklama
Do góry