reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

agnesdem uwielbiam jak piszecie wasze odczucia z ogladania wozkow! To troche egoistyczne z mojej strony ale ja sie bede posilkowac tylko na takich wlasnie opiniach i zdaniu mojej mamy ktora musi mi wybrac i kupic wozek wiec dzieki wielkie, ze napisalas :)
nie ma za co powiem Ci ze moze super dokladnie tego nie opisalam bo bylam 1 raz zobaczyc wozki ale ogolnie na dzien dzisiejszy najbardziej podobaja mi sie i pod wzgledem wykonczenia i kolorystyki i gondolki w srodku ANEX,ADAMEX,COLETTO nic innego mi sie nie podoba...mimo ze chicco np jest bardoz dobrym wozkiem ale nie wiem jak Wam mi sie te godole nie podobaja takie kwadratowe...

reklama
Ja póki co jestem zdecydowana na Pajero Adamex, jest duży, wygodny. Podoba mi się. Myślę, że będę kupować po skończeniu 28 tc

nie no ja tez na razie tylko ogladam a moja mama z tesciowa chyba kupuja wozek ktory wybiore:)dla wnusia albo wnuczki:) pajero adamex a jaki kolor sobie upatrzylas? Ja chyba sie skusze albo bialo,szary zolty albo bialy granatowy czerwony...

Ja widziałam na żywo w Smyku
nie widać dobrze kolorów na necie ale ten co mi się podoba jest jasny na górze i ciemny na dole
coś mniej więcej takiego ale bez tego białego dołu
pajero adamex.jpg
pajero adamex.jpg

Załączniki

• pajero adamex.jpg
    pajero adamex.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 497
Ja widziałam na żywo w Smyku
nie widać dobrze kolorów na necie ale ten co mi się podoba jest jasny na górze i ciemny na dole
coś mniej więcej takiego ale bez tego białego dołu
Zobacz załącznik 748824 Zobacz załącznik 748824
to jest ten pajero? no ladny...adamex ogolnie ma ladne wozki z tego co widze...ale coletto tez i anex tez ma super..no ciezki wybor bedzie-bialy tez ladny ale wiesz przemysl to bo cos sie zabrodzi...i co ciagle czyscic...hmmm ostatnio widzialam mame juz zaawansowana ze tak powiem z calym bialym wozkiem to powiedzmy ze to byl bialy bo niestety w miescie wszystko szybciej sie brodzi...i bylo wszystko szareeee zaciapane..

słuchajcie a co myślicie o koszu Mojżesza????????????????np taki na kolkach ze mozna go zabrac z malenstwem do innego pokoju albo kolysany..Wiadomo taki kosz to tylko na poczatku zeby byl przy lozku znaim mama sie wkreci we wszystko...hmm no powiem Wam ze mnie to zaciekawilo bo widzialam u kolezanki...Ktora urodzila i wlasnie zabierala taki kosz na kolkach np do pokoju gdy prasowala...i jest jeszcze w trakcie kupowania lozka takiego prawdziwego dla maluszka wiec ten kosz ma obok swojego lozka malo miejsca zajmuje...hmmmmmmmmmmmmmm

Ostatnia edycja:
On nie jest biały tylko taki jasny szary w kratkę (taki był w smyku). Nie widziałam takiego w necie jak na razie.

Jeśli chodzi i kosz Mojżesza to fajna sprawa ale trzeba miec sporo miejsca w domu na kosz, łóżeczko, do tego dochodzi przewijak, nosidło, leżaczek itp. My mamy dostać kołyskę, więc na razie nie będę też łóżeczka kupować. jak Mały będzie miał ze 4 miesiące to dopiero kupię.

Ja póki co jestem zdecydowana na Pajero Adamex, jest duży, wygodny. Podoba mi się.
Ja tak jak Doris, to mój nr 1 :) A kupować też myślę, za 2 miesiące. Mieliśmy okazję kilka oglądać na żywo, to jakość niektórych dawała wiele do życzenia... (chodzi o inne marki) Do tego jednak zamykany kosz to myślę fajna sprawa. No i dla tych, które nie widziały Pajero na żywo - tam jest taki dodatkowy daszek, niestety nie widzę tego na zdjęciach :( Z tym, że my wybierzemy opcję 2 w 1 :)

reklama
On nie jest biały tylko taki jasny szary w kratkę (taki był w smyku). Nie widziałam takiego w necie jak na razie.

Jeśli chodzi i kosz Mojżesza to fajna sprawa ale trzeba miec sporo miejsca w domu na kosz, łóżeczko, do tego dochodzi przewijak, nosidło, leżaczek itp. My mamy dostać kołyskę, więc na razie nie będę też łóżeczka kupować. jak Mały będzie miał ze 4 miesiące to dopiero kupię.
CZYLI JAK WROCICIE DO DOMCIU ZE SZPITALA TO BEDZIE SPAC DZIDZI W KOLYSCE?JAKIEJS DUZEJ?

Do góry