no wlasnie barletta musze go zobaczyc na zywo ale wydaje sie fajny..amortyzatory jednk w wozku to fajna sprawa..no i do tego ladny..Akurat jeśli chodzi o ten, co wrzuciłaś, to jest model Barletta - też bardzo fajny, z dodatkowym amortyzatorem, którego nie ma Pajero.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
śpiworek wziełam większy na jesień/zimesliczne a spiworek rozumiem ze założysz kiedy?
Lizzy_
Fanka BB :)
No koniecznie zobacz na żywo, my je porównaliśmy w sklepie i jakoś tak jednak pajero nam bardziej spasował No ale wiadomo, po to jest tyle modeli, że każdy wybierze swój Gdybyś miała jakąś sprawdzoną opinię na temat tych wózków, to daj proszę znaćno wlasnie barletta musze go zobaczyc na zywo
Mendoza813
Dziewczyny, nie przyjmujecie się wszystkimi opiniami, bo bardzo ciężko znaleźć coś, co ma tylko dobre. Chyba, że macie nieograniczony budżet..
Spacerówkę pewnie i tak na wiosnę będziemy chciały wymienić na coś lżejszego w stylu parasolki.
Spacerówkę pewnie i tak na wiosnę będziemy chciały wymienić na coś lżejszego w stylu parasolki.
Lizzy_
Dokładnie o tym samym pomyślałam. Zawsze ktoś z czegoś nie jest zadowolony. Gondola miała dobre opinie, nie znam.się na wielkościach dzieci w jakim.wieku, ale ludzie pisali, że gondola duża i nie musieli bardzo szybko.zmieniać na spacerówkę. Co ważne, bo nie chciałabym akurat na początek zimy zmieniać...Dziewczyny, nie przyjmujecie się wszystkimi opiniami, bo bardzo ciężko znaleźć coś, co ma tylko dobre. Chyba, że macie nieograniczony budżet..
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja tez mam śpiwór. dostałam od siostry jeszcze z metka bo ona nie używała. co do wozka to się zgadzam. spacerówka na wiosnę ma pewno będzie musiała być lżejsza i bardziej praktyczna.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
tylko u nas spacerówka wypadnie właśnie na zimę/wczesna wiosnęJa tez mam śpiwór. dostałam od siostry jeszcze z metka bo ona nie używała. co do wozka to się zgadzam. spacerówka na wiosnę ma pewno będzie musiała być lżejsza i bardziej praktyczna.
Podziel się: