reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

właśnie czytałam o tym leżaczku i wydaje się być całkiem spoko. To chyba jedyny rozkładany na płasko. Ja też potrzebuję czegoś na dół do salonu bo sypialnię mamy na górze. Tylko właśnie kwestia tego na jak długo wystarczy. Musze poczytać opinie.
wlasnie patrzylam ale troche drogi jest...

reklama
c59390571aa758d0894a93c447d92535.jpg
no teraz wiem juz wszystko kochana hehehhe
no fajny ten wozek ale dobrze wykonany? przemaka buda?czy ma to specjalne tworzywo?no kolorystyka super...

Oglądałam dziś w Smyku wózek firmy Adamex Pajero. Cudny!!! I się w nim zakochałam, chyba się zdecyduję na niego za jakieś dwa miesiące :-)
Nam też ten wózek bardzo przypadł do gustu. O gondoli czytałam dużo pochlebnych opinii, ale o spacerówce faktycznie mniej... Tak czy siak na ten moment się na niego decydujemy, ale jak trafi się coś innego to wiadomo jeszcze zmienimy zdanie ;)

Bedziesz patrzeć na dziecko 24 godziny na dobę?
nie no 24h ale takie ale uwazam ze takie urzadzenie jest na prawde zbedne..wiele osob mialo juz dzieci ma...i nie korzysta z czegos takiego..owszem jak dziecko ma problemy ze zdrowiem i rodzic sie obawia...to jeszcze ok..ale tak..hmmmm na brzuszku promieniowanie na pewno jakies jest:/

Bedziesz patrzeć na dziecko 24 godziny na dobę?
nie no 24h ale takie ale uwazam ze takie urzadzenie jest na prawde zbedne..wiele osob mialo juz dzieci ma...i nie korzysta z czegos takiego..owszem jak dziecko ma problemy ze zdrowiem i rodzic sie obawia...to jeszcze ok..ale tak..hmmmm na brzuszku promieniowanie na pewno jakies jest:/

Nikt Cie nie zmusza;)
I nie dotyczy to dzieci mających problemy ze zdrowiem.

szczerze to juz wolalabym cos takiego nic przyczepiany do pieluszki...

Załączniki

• DSC_0051.jpg
    DSC_0051.jpg
    145,8 KB · Wyświetleń: 77
reklama
A orientowałyście się ile takie cuda kosztują, powiedzmy takie faktycznie godne zaufania?

Do góry