reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

A taki monitor oddechu na pieluszki można kupić na allegro albo olx? Jak on się fachowo nazywa? Ja miałam z Małą taki płytowy do łóżeczka ale sprzedałam. Poza tym ona często spala z nami ze względu na częste karmienia piersią wiec teraz wolę ten na pieluszkę

reklama
Needi boisz sie ze np zle zawiazesz i dziecko Ci wypadnie? Nie ma opcji ;) druga sprawa to na necie mozna spokojnie sie nauczyc :) podstawa w chustowaniu jest by dziecko nozki na "zabke" mialo a nie wisialo jak w nosidlach.

A taki monitor oddechu na pieluszki można kupić na allegro albo olx? Jak on się fachowo nazywa? Ja miałam z Małą taki płytowy do łóżeczka ale sprzedałam. Poza tym ona często spala z nami ze względu na częste karmienia piersią wiec teraz wolę ten na pieluszkę

Bez problemu na allegro i olx. Nawet wczoraj przeglądałam olx w celu rozeznania i są :-) Nazywa się tak jak piszesz, monitor oddechu np. Respisense albo Snuza, różne są modele. Te na pieluszke są rewelacyjne. Nie mogłam się nigdy przekonać do plytkowego, nie wiem czemu.

ja nie wiedziala,ze takie monitory istnieja a teraz bede myslec czy by nie kupic, maz chyba pomysli,ze oszalalam :)

Dziewczyny, wczoraj spotkałam się koleżanką i miałam okazję prowadzić spacerówkę Camarello Carmela z 10kg brzdącem w środku i powiem wam, że bardzo fajnie się prowadzi. Jest lekki, zwrotny, ja już raczej jestem zdecydowana na tą firme tylko jeszcze nie wiem jaki model.

ruda, poczytaj opinie o wózku.
Ja już wybrałam
Baby design Dotty, podoba mi się spacerówka przede wszystkim no i lekki i nie duży.

Laski powiedzcie mi czy x-lander wersja spacerowa składa się razem w sensie stelaż plus spacerówka czy trzeba je "odłączyć" i dopiero składać osobno stelaż i osobno spacerówka?

reklama
Jeśli chodzi o wózki to pomozcie doradzce może znacie jakieś wózki trochę wyższe, w sensie dla wysokich osób. Mam 176 cm wzrostu i niektóre wózki są dla mnie za niskie. Nie chodzi o rączkę bo ja można regulować ale wysokość gondoli,tak żebym nie musiała bardzo nadwyrezac kręgosłupa ☺
Dzięki za wszystkie opinię.
Pozdrawiam

Do góry