reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Dzudka, Camarelo Sirion jest wysoki (widziałam na żywo w sklepie) i dziś widziałam pod przdszkolem mondo expander - też duży wózek

reklama
ruda dzieki za info, jak juz pisalam bede kupowala wozek bez ogldania go wiec takie komentarze i opinie jak twoja sadla mnie na wage zlota :)

Dzudka, ja rowniez szukam czegos nie za bardzo nieskiego bo maz jest wysoki, pisz jesli cos znajdziesz ciekawego. Czytalam wczesniej tutaj, ze camarelo carmella jest calkiem wysoki :)

Moge Wam polecic wozek jane slalom pro jest lekki zwrotny jestem w nim zakochana, przedewszystkim spacerowke ma szeroka co jest wazne. Rozumie Wasze dylematy ze znalezieniem wozka, mnie tym razem to minelo bo mam wlasnie ten wozek po synku tylko gondole musze dokupic.

Dariazgr bylam w jednej hurtowni i ogladalam wózki. Jeden był z tych wyzszych tj Junama Impulse Colors.
Ale jeszcze chciałam poznać inne marki.

Dżudka ja mam 178 i mam teraz Tako Acoustik i jest dobry na wysokość. Ale to jest ciężki wózek więc może ci nie odpowiadać.

Nieufna, oglądałam dzisiaj ten wózek co pisałaś Baby design dotty i jest super. Poszukałam opini i on jest teraz jednym z najbardziej zachwalanych wózków .

Ostatnia edycja:
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry