reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Dziewczyny ja sie tak zastanawiam, ze sypialnie bede miała na pierwszym pietrze a salon i kuchnie na parterze. Większość zycia domowego bedzie na dole i zastanawiam sie jak kłaść spac mala jesli na parterze nie bede miała kolejnego łóżeczka. Sa jakies lezaczki lub tego typu rozwiązania zebym miała mala zawsze przy sobie?

reklama
Dziewczyny ja sie tak zastanawiam, ze sypialnie bede miała na pierwszym pietrze a salon i kuchnie na parterze. Większość zycia domowego bedzie na dole i zastanawiam sie jak kłaść spac mala jesli na parterze nie bede miała kolejnego łóżeczka. Sa jakies lezaczki lub tego typu rozwiązania zebym miała mala zawsze przy sobie?
No a czemu nie polozysz jej spać na górze z nianią elektryczną?
Ja mam też taki układ pomieszczeń. I lezaczek też mam ale nie wiem czy są odpowiednie do spania

To moje pierwsze dziecko do tego mam kota i bede bała sie zostawiać ja sama na gorze przynajmniej na poczatku wiec ta opcja odpada. Myslalam o gondoli ale zastanawialam sie tez czy wy nie macie ciekawszych rozwiązań.
Na internecie natknęłam soe na cos takiego ale nie mam pojecia jakie jest w użytkowaniu i czy moge używać juz od pierwszych dni:
ImageUploadedByForum BabyBoom1456518251.210026.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456518251.210026.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456518251.210026.jpg
    165,6 KB · Wyświetleń: 471
Dariazgr, ja mam tą samą sytuacje i przy najmłodszej córce bałam sie ją zostawiać samą na gorze wiec miałam tez na dole łóżeczko ( turystyczne).

@niufna zkochalam sie w tym kolorze, gdzie czytacie opinie o wozkach??
32819-l-1.jpg

Fajnie, że się podoba, bo jest wg mnie świetny:)
Opinie tutaj
Link do: Wózek Baby Design Dotty Głęboko-Spacerowy - Ceneo.pl
tutaj bardzo dobra ocena
Link do: Baby Design Dotty (4,96) – Hit sezonu, po którego ustawiają się kolejki « Wózki Dla Dzieci Opinie
i na facebooku jest profil Baby Design, wszyscy chwalą ten wózek.
Jest to nowy model, ale firma i poprzedni model są chwalone, a Dotty ma to czego brakowało Lupo:)
Mi się spacerówka podoba, klasyczna i widać, że wygodna.
Mi się podoba kolor 13 (szary z granatem)

Łóżeczko turystyczne?

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Dariazgr przy synku mialam na dole lozeczko turystyczne(super sie sprawdzilo), teraz nie mam pojecia jak to rozwiazac. Mieszkamy na innym mieszkaniu gdzie salon i kuchnia sa osobno.

reklama
Do góry