reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Gutka wow ! Ja cała ciąże biorę sie za szycie , został lekko ponad miesiąc i wciąż jedyne co mam to zapał [emoji2]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja mam jeszcze kilka pracowych rzeczy do skończenia, jakieś grafiki itp. I odrzuca mnie od komputera, więc szyję i szydelkuje :-)

Jejku, dziewczyny, zazdroszczę talentu! Ja do takich manualnych rzeczy nie mam cierpliwości, drygu ani nic :( a jak widać bardzo ładne i oryginalne rzeczy można uszyć...

reklama
Dziewczyny, jakie mleko planujecie kupić? Ja oczywiście zamierzam karmić piersią ale po ostatniej cesarce pokarm pojawił mi się dopiero po 4 dobach. Miałam wtedy w domu mleko Bebilon ale nie pamiętam jakie a teraz widze, że są różne, na kolki, ulewania, antyalergiczne, bez laktozy itd. Nie wiem co wybrać, a nie chcę takiej sytuacji,żeby w ostatniej chwili latać po sklepach i aptekach.

Do góry