reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Tylko 500 zł? Ale to nowy czy używany? Bo wygląda na nowy, jeszcze folia widzę na rączce, ale za taka cenę?:) a jaki to wózek? Piękny jest, z tymi kołami typu retro, uwielbiam! ❤

reklama
Tylko 500 zł? Ale to nowy czy używany? Bo wygląda na nowy, jeszcze folia widzę na rączce, ale za taka cenę?:) a jaki to wózek? Piękny jest, z tymi kołami typu retro, uwielbiam! ❤
hej nie wiem czy to do mnie jest pytanie - jesli chodzi o wózek ze zdjęcia to jest nowy Tako Dalga Lift - uwielbiam wózki w stylu retro , a po za tym preferuje spacery bardziej po drogach polnych i leśnych więc takie koła są do tego odpowiednie. a cena 3w1 - 2099 zł

paula_dabro ach piękny wózek! Uwielbiam to połączenie kolorów szarego ze skórzanymi elementami beżowymi/brązowymi. Ten producent ogólnie ma ładne wózki. My dziś kupiliśmy wózek juhuu, szukaliśmy czegoś trochę tańszego i wybraliśmy Bebetto Holland, taki kolorek:

product_84_7_image.jpg

Do tego zamówiliśmy fotelik Maxi Cosi Citi w kolorze szarym, ale to musimy poczekać na dostawę do sklepu więc jeszcze nie mamy go w domu.

też się nad tym zastanawialiśmy, ale wybralismy Luca s-line, a fotelik ten sam i rowniez czekamy na dostawe :) Bebetto od samego początku mi sie podobają ! :p

To ja usłyszałam od sprzedawczyni dokładnie tą samą historię o tym facecie ;)
Ale potem poszłam do innego sklepu i zaczęłam rozmowę ze sprzedawczynią o materacykach to powiedziała, że wszystko byle nie gryka-kokos bo alergiczne i się robale robią :p Więc wtedy byłam zdezorientowana kompletnie i zła.

Ja zapłaciłam coś ok 70 zł za materac w rozmiarze 40x90.

Właśnie będę zamawiać kołyskę i zastanawiałam się jaki kupić materac bo w komplecie mają taki zwykły piankowy cienki i wlasnie na Allegro patrzylam to ceny są różne tych gryka kokos 40x90 to od 50 zł w zwyz i nie wiem czym sie kierować przy wyborze. Ale myślę że właśnie za 70zl będzie odpowiedni bo to i tak tylko na jakieś pół roku będzie służyć

hej nie wiem czy to do mnie jest pytanie - jesli chodzi o wózek ze zdjęcia to jest nowy Tako Dalga Lift - uwielbiam wózki w stylu retro , a po za tym preferuje spacery bardziej po drogach polnych i leśnych więc takie koła są do tego odpowiednie. a cena 3w1 - 2099 zł

Aaa hehe Olcia pomieszałam bo myślałam że to Ty napisałaś że dałaś 500 zł za wózek i się zdziwiłam ;) Zakręcona jestem.

Dżudka - ja bym wybrała inny niż ten z kompletu piankowy, bo jednak w tych pierwszych miesiącach życia ważne co tam leży pod kręgosłupkiem, a pianka to ponoć najgorsza z opcji (choć chyba zależy też jaka, są też zdaje się lepsze, ale myślę że taka dodawana do kompletu to będzie raczej z tych cieniutkich).

Aaa hehe Olcia pomieszałam bo myślałam że to Ty napisałaś że dałaś 500 zł za wózek i się zdziwiłam ;) Zakręcona jestem.

Dżudka - ja bym wybrała inny niż ten z kompletu piankowy, bo jednak w tych pierwszych miesiącach życia ważne co tam leży pod kręgosłupkiem, a pianka to ponoć najgorsza z opcji (choć chyba zależy też jaka, są też zdaje się lepsze, ale myślę że taka dodawana do kompletu to będzie raczej z tych cieniutkich).

A ja znowu słyszałam, że pianka jest najlepsza, oczywiście taka, która jest odpowiednio twarda i się nie ugina

reklama
Do góry