nieufna
Fanka BB :)
A jakoś tak wole odświeżyć, nie lubię takiego zapachu nowości, farby itd
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Acha.
Mi tam szkoda go prac, bo jest taki nowy, świeży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakoś tak wole odświeżyć, nie lubię takiego zapachu nowości, farby itd
Dziewczyny a powiedzcie ile macie ręczniczków po kąpieli dla malucha? Ja mam 4...duzo, mało czy starczy?
Ja jeszcze nie mam żadnego ręcznika ale za to wczoraj kupiliśmy wózek w końcu Tako Captiva czerwono szary
Bo ja nie wiedziałam jaki chcę pojechaliśmy z mężem do sklepu i tam zdecydowaliśmy nawet nie czytałam wcześniej opinii na necie. Ten nam się spodobał i już mamy go w domuI czemu sie babo nie chwalilas ze chcesz kupic ten wozek? Mam identyczny po starszaku na sprzedaż
ja postawiłam na wietrzenieA jakoś tak wole odświeżyć, nie lubię takiego zapachu nowości, farby itd
paula_dabro ach piękny wózek! Uwielbiam to połączenie kolorów szarego ze skórzanymi elementami beżowymi/brązowymi. Ten producent ogólnie ma ładne wózki. My dziś kupiliśmy wózek juhuu, szukaliśmy czegoś trochę tańszego i wybraliśmy Bebetto Holland, taki kolorek:
Do tego zamówiliśmy fotelik Maxi Cosi Citi w kolorze szarym, ale to musimy poczekać na dostawę do sklepu więc jeszcze nie mamy go w domu.
Śliczny. Zdolna bestia z CiebieZ racji tego że nie miałam jeszcze kocyka dla Małego i też sama nie wiedziałam jaki chcę to zrobiłam go sobie sama na szydełku i wyszedł taki