reklama
Kupujecie szumiacego misia?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja kupiłam ☺
Nie wiem czy przy moim Maluchu się sprawdzi ale nie mogłam się oprzeć
Dziewczyny poczyniłam jeszcze jeden duży krok w zakupach...wreszcie zdecydowałam się na mebelki do pokoju Leosia i powiem Wam że da się kupić dużo taniej nawet przez internet. Meble tego producenta sprzedaje wiele sklepów stacjonarnych i internetowych i jeden z nich miał najtaniej. Więc z góry bylam zdecydowana że u niego właśnie zamówię, ale przed finalizacja spytałam o rabat i dał jak najbardziej. Więc wtedy pomyślałam żeby spróbować u innych o rabaty meilowo większość sklepów odpisywala że mogą dać rabat od 5-10% (zawsze to coś przy tak dużym zamówieniu). Ale jeden ze sprzedawców tak się zaangażował że schodził z ceny bylebym u niego zamówiła, ale ostatecznie jak wyslalam mu wycenę najtańszego sklepu to ku mojemu zdziwieniu zszedł do niższej ceny niż tamten w efekcie dając mi ponad tysiąc taniej! W szoku bylam że tyle wynegocjowalam... Nigdy nie próbowałam a teraz widzę że warto☺☺☺☺
Także negocjujcie ceny nawet przez internet.
Także negocjujcie ceny nawet przez internet.
Ja miałam takiego misia dla starszej córki i on miał też opcje bicia serca ale u nas się zupełnie nie sprawdził. Teraz nie kupuje takich rzeczy bo jak dla mnie to zbiorowisko kurzu. Tak samo dla najmłodzszej córki kupowałam jakieś huśtawki grające i inne cuda bo to wszystko było takie ładne i nie mogłam się oprzeć a wtedy akurat nie byłam ograniczona finansowo. Dużo z tych rzeczy się nie przydało i teraz postanowiłam nie zagracać sobie domu i kupowac tylko to co niezbędne. No, oprócz ubranek bo tego zawsze kupuje za dużo
Julka89.89
Cudzie trwaj..
tak gdzie bede rodzic pisza zeby nie brac nic dla dziecka, tylko na wyjscie..
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
fazerkamm
Fanka BB :)
Dzudka_88 ja tak z wozkiem robilam szukalam najtansza oferte
Ja maluszka ubiore albo body na krótki rekaw + skarpetusie i pieluszka do przykrycia albo body na dlugi rekaw + skarpetusie i pieluszka do przykrycia
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja maluszka ubiore albo body na krótki rekaw + skarpetusie i pieluszka do przykrycia albo body na dlugi rekaw + skarpetusie i pieluszka do przykrycia
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ja nic nie bede brać, jak bede miała już wyjść ze szpitala to powiem mężowi co ma mi wziać w zaleznosci od tego jaka bedzie pogoda
Podziel się: