reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewczyny które nie mogą kupić siateczek na owoce.

Tu są za 1,5£ jedna. Jeśli chcecie to kupię i wyśle jak do polski dolece czyli 28.
Dajcie znać na pw

reklama
Ja dziś zaliczyłam znów zakupy...Gosia pokupowałam w końcu. Kupiłam jej tą książkę Chylińskiej, zapowiada sie fajnie:tak: i jeszcze jakies tak pierdołowate zabawki:dry:. B. stwierdziła, że przecież trzeba bo to są w końcu święta i musi dostać coś co chciała. A ja jednak wolę takie troszkę mądrzejsze zabawki, no ale nie ch ma:sorry2:.

No i mam wymyśliłam prezent dla rodziców. Oczywiście prosiłam Was o pomoc ale mnie olałyście:-p;-), ale dałam radę sama. Dla taty wylicytowałam płyty analogowe, ostatnio wyciągną gramofon i zrobił sobie taki fajny stoliczek ze sprzętem i z płytami, chciał jeszcze kilka dokupić i udało mi sie znaleść kilka płyt w okolicy, jutro muszę podjechać je kupić. A dla mamy takie patery na ciastka, babeczki cukierki, miała dwie i jedna jej sie stłukła a na stół potrzebuje 2 jednakowe, w wigilię rzucają takie w Bierdonce...oby dojechały tym razem.

Róża ja mam krem mustelli i jest super :-)
Kosinka u nas w tym roku dziadkowie dostaną podobizny Jagi w ilościach hurtowych;-) na kubkach, kalendarzu i dużym zdjęciu:-D pomysł T, ja tylko zrobiłam kalendarze :-D

Dziewczyny, a ta książka Chylińskiej to dla starszych dzieci, czy dla dwulatka też ok?
Ja z ikei polecam jeszcze naprawdę tanią a zajmującą zabawkę MULA Foremki - IKEA jest nby prosta, a dziecko może się bawić przez dłuższy czas:-)

Ja szaleje z zakupami od wczoraj z mezulkiem:) wczoraj do smyka zaszlismy po te cos co ma siateczke i dziecku sie owoce w tym podaje do ssania:) my nazywamy to "ssak|"
Boziu to cudowne jest... 2 razy po kawalku jablka maly dostal i godz spokojnie sie bawil... szok:szok::szok::szok:
W Smyku po 22zl z zapasowa siatka jest z canpola:)

poza tym trafilismy na wyprzedaz akcesoriow do wlosow za psie pieniadze...
boskie opaski, wisiorki, spinki gumki za2 zl a np wisiorek mial wczesniej cene 19.90:szok::szok::szok:
Wczoraj wzielam tego fure i dzis znow pojechalismy... na zapas np dla kolezanki cory na urodziny jak znalazl:)

no i mamusia do h&m musiala zajsc i super rozowa sukienke-swererek mam za 40zl z 80zl byla przecna:)

ach co za dzien...

Szalejecie dziewczyny szalejecie. My tez tak jak natkusia uzywamy nivea na kazda pogode i jest suuuper. A siateczke oczywista tez zamowic musialam znalazlam z nuka za 16 zl wiec bedziemy szamac jabluszko:)

reklama
Do góry