reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Fasolinko coś w tej siateczce jest. Emilka też jest nią przejęta, ale jak jej spadnie to HISTERIA !!!! przez wielkie H:)

Aiwpa ja kupiłam z polarem bo tak doradziła mi mama, która w tym fachu siedzi. Mówiła mi, ze wełna zimna jest no i zakupiłam polar bo ponoć bardziej grzeje. Tzn wełna cieplutka na pewno, ale na początku taka nieprzyjemna w dotyku, no ale to i tak rękawiczki będziesz miała. A może lepiej się sprawdzi niż polar? Ja tylko zły kolor mam bo chciałam granat , ale okazał się być innym granatem i mogłam bezpieczniej czarny wziac, ale olałam to i nie przeszkadza mi jakoś. Ludzie się na tę mufkę patrzą z zachwytem:)

reklama
Ha ha u mnie Ania to samo z siateczką, nie daj Boże wypadnie to krzyk straszny. A moja raczej nie płacze więc 1szy raz leciałam do niej, bo myślałam, że coś się stało, a tu jabłuszko upadło... ciekawa jestem czy skórkę od chleba dało by się wymuldać przez taką siateczkę??!!

No ja w końcu mam te płyty, dziś pojezdziłam pokupować i muszę sie pochwalić:-). Za 50 zł kupiłam 14 płyt w tym jedna manamu z autografem Kory:tak:. Mamie pomysł się spodobał i jeszcze od niej wziąłam dla taty parę sztuk. Ale sie ciesze, tylko dla B. nic nie mam:sorry2:. Stwierdził zę moze kupilibyśmy sobie wspólny prezent, tylko nie wymyśliliśmy co:baffled:.
Róza mustella faktycznie taki nieciekawy zapach ma ten niby "bezzapachowy":dry:, ja miałam ten krem na codzień ale się przyzwyczaiłam.

Oj Eve koniecznie kupuj polecam świetny wynalazek :-)

Jeszcze chciałam Wam polecić takie chustki zamiast śliniaków dla bardzo śliniących się dzieciaków, ja kupiłam w H&m wersje z różem i 2gą brąz w groszki dla dziewczynek http://allegro.pl/hm-nowe-szalik-apaszka-2-szt-szary-granat-i2874604987.html coś takiego tylko w sklepie za 15zł, a nie aż tyle. I były też fajne dla chłopaków np. czarne i że niby z muszką - słodkie.(Jakbym miała synusia to bym mu kupiła..)

Ostatnia edycja:
U nas siateczka też się sprawdza, ale przez pierwsze 5 minut, później już są nerwy, że nie da się tego jabłka jeść szybciej :-)
Cierpliwość to moje słoneczko ma wyraznie po mamusi ;-)

reklama
Do góry