reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ufff zakupiłam nianię, tą z trzeciego linku z pomiarem temp i wilgotności :) mam nadzieję, że dobrze wybrałam, odbierze mi kolega w Poznaniu i w sb przywiezie do domu ;D haha:cool2:
mam też sznurek:cool2: i szary papier, M. mnie wyśmiewa:sorry2:
kupiłam eM prezent
i tą siateczkę! wypróbowałam - bomba! wyciamkane cale jabłko a dziecka nie ma:szok:
kupiłam w smyku w końcu za 22 zł, ale nie żałuję ani złotówki!

Eve Tchibo jest boskie :-) ceny mają wysokie ale i tak się nie raz skusimy na coś bo porządne rzeczy a jak są promocje to już w ogóle się opłaca :tak: moja mama kupiła Michałowi zestaw body właśnie z Tchibo i już nie umiem się ich doczekać

Kasiadom eee dobre te rękawiczki :-) ja mam 2 telefony dotykowe i jak przychodzi do uruchomienia telefonu tą w rękawiczkach jest to niemożliwe :confused2:

Wika ten Twój mąż cwaniak hihi :-D

Patili prezenty pierwsza klasa! :tak: a krzesełko ma bardzo ciekawy wygląd, podoba mi się!

Ann gratuluję wyboru niani :-) oby dobrze służyła

Tak chwalicie tą siateczkę, że chyba też się zaopatrzę :tak: a to można tylko jabłko czy inne owoce również??

Ja już od kilku lat robię zakupy na internecie i tylko raz się natknęłam na oszustwo więc nie ma źle :-) całą wyprawkę również w internecie. Jakoś tak nie lubię zakupów w sklepach, lepiej jak do domku przychodzi hihi

No ja szczególnie jestem zadowolona z tych kombinezonów dla dzieci z TCM. Ada ma już drugi, Wojtas rok dostnie swój, nie ma lepszych na śnieg:tak:

A do mnie przyszła MUFKA ŚPIWOREK NA RĘCE DO WÓZKA polar rękawiczki (2842150325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jest świetna !! Kolor idealnie do wózka pasuje , a w środku fajny ciepły polarek. Jest bardzo szeroka i dobre wykonanie. Widać , że jest dobra jakościowo. Teraz tylko czekać na mrozy :-D

Przyszedł Miś Lionheart . Jest cudny:) Szkoda, że go Emisi od początku nie kupiłam to by była przyzwyczajona. Nagrałam tam swój głos:) Zobaczymy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ania-aneczka cieszę się, że jesteś zadowolona z mufki, ja się nad nią zastanawiałam ale w końcu kupiłam wypełnioną wełną, wydawała mi się cieplejsza a ja zmarzluch jestem

Do góry