reklama
kosinka
Fanka BB :)
Ja dziś zaliczyłam znów zakupy...Gosia pokupowałam w końcu. Kupiłam jej tą książkę Chylińskiej, zapowiada sie fajnie i jeszcze jakies tak pierdołowate zabawki. B. stwierdziła, że przecież trzeba bo to są w końcu święta i musi dostać coś co chciała. A ja jednak wolę takie troszkę mądrzejsze zabawki, no ale nie ch ma.
No i mam wymyśliłam prezent dla rodziców. Oczywiście prosiłam Was o pomoc ale mnie olałyście;-), ale dałam radę sama. Dla taty wylicytowałam płyty analogowe, ostatnio wyciągną gramofon i zrobił sobie taki fajny stoliczek ze sprzętem i z płytami, chciał jeszcze kilka dokupić i udało mi sie znaleść kilka płyt w okolicy, jutro muszę podjechać je kupić. A dla mamy takie patery na ciastka, babeczki cukierki, miała dwie i jedna jej sie stłukła a na stół potrzebuje 2 jednakowe, w wigilię rzucają takie w Bierdonce...oby dojechały tym razem.
No i mam wymyśliłam prezent dla rodziców. Oczywiście prosiłam Was o pomoc ale mnie olałyście;-), ale dałam radę sama. Dla taty wylicytowałam płyty analogowe, ostatnio wyciągną gramofon i zrobił sobie taki fajny stoliczek ze sprzętem i z płytami, chciał jeszcze kilka dokupić i udało mi sie znaleść kilka płyt w okolicy, jutro muszę podjechać je kupić. A dla mamy takie patery na ciastka, babeczki cukierki, miała dwie i jedna jej sie stłukła a na stół potrzebuje 2 jednakowe, w wigilię rzucają takie w Bierdonce...oby dojechały tym razem.
mea-84
Róża ja mam krem mustelli i jest super :-)
Kosinka u nas w tym roku dziadkowie dostaną podobizny Jagi w ilościach hurtowych;-) na kubkach, kalendarzu i dużym zdjęciu pomysł T, ja tylko zrobiłam kalendarze
Kosinka u nas w tym roku dziadkowie dostaną podobizny Jagi w ilościach hurtowych;-) na kubkach, kalendarzu i dużym zdjęciu pomysł T, ja tylko zrobiłam kalendarze
Ja byłam wczoraj na zakupach w ikei. Oczywiście wydałam kupę kasy. Kupiłam Mai fajne zestawy do jedzenia. o takie.FABLER Zestaw naczyń, 3 szt. - IKEA z żabą bo je kolekcjonuje w różnej postaci.Nie mogłam sie oprzeć MATA Zestaw naczyń, 4 szt. - IKEA no i małe zabawki.Najlepsze są oczywiście kilometrowe metki jak to w ikei.
BARNSLIG RÄV Pozytywka - IKEA LEKA CIRKUS Książka do zabawy - IKEA
BARNSLIG RÄV Pozytywka - IKEA LEKA CIRKUS Książka do zabawy - IKEA
tygryskowa
Dziewczyny, a ta książka Chylińskiej to dla starszych dzieci, czy dla dwulatka też ok?
Ja z ikei polecam jeszcze naprawdę tanią a zajmującą zabawkę MULA Foremki - IKEA jest nby prosta, a dziecko może się bawić przez dłuższy czas:-)
Ja z ikei polecam jeszcze naprawdę tanią a zajmującą zabawkę MULA Foremki - IKEA jest nby prosta, a dziecko może się bawić przez dłuższy czas:-)
kosinka
tygryskowa wszystko od dziecka zalezy.Gosia jak miala 2latka jeszcze nie lubila jak jej sie czytało. Opowiadania sa o 8letniej dziewczynce i jej 5letnim bracie.
fasolinka0722
Ja szaleje z zakupami od wczoraj z mezulkiem wczoraj do smyka zaszlismy po te cos co ma siateczke i dziecku sie owoce w tym podaje do ssania my nazywamy to "ssak|"
Boziu to cudowne jest... 2 razy po kawalku jablka maly dostal i godz spokojnie sie bawil... szok
W Smyku po 22zl z zapasowa siatka jest z canpola
poza tym trafilismy na wyprzedaz akcesoriow do wlosow za psie pieniadze...
boskie opaski, wisiorki, spinki gumki za2 zl a np wisiorek mial wczesniej cene 19.90
Wczoraj wzielam tego fure i dzis znow pojechalismy... na zapas np dla kolezanki cory na urodziny jak znalazl
no i mamusia do h&m musiala zajsc i super rozowa sukienke-swererek mam za 40zl z 80zl byla przecna
ach co za dzien...
Boziu to cudowne jest... 2 razy po kawalku jablka maly dostal i godz spokojnie sie bawil... szok
W Smyku po 22zl z zapasowa siatka jest z canpola
poza tym trafilismy na wyprzedaz akcesoriow do wlosow za psie pieniadze...
boskie opaski, wisiorki, spinki gumki za2 zl a np wisiorek mial wczesniej cene 19.90
Wczoraj wzielam tego fure i dzis znow pojechalismy... na zapas np dla kolezanki cory na urodziny jak znalazl
no i mamusia do h&m musiala zajsc i super rozowa sukienke-swererek mam za 40zl z 80zl byla przecna
ach co za dzien...
reklama