Michał stwierdził, że ja się od allegro uzależniłam i dzień bez kuriera dniem straconym, także eve rozumiem
Ann niestety z niania nie pomoge; my dostalismy jakas taka najprostsza w spadku po babci i na razie spelnia swa funkcje; a jest naprawde najzwyklejsza.
Ja znów coś kupiłam, no mania jak nic. tym razem padło na sklep tschibo:-)
kolo tchibo nie da sie przejsc obojetnie!!!!!!!!!!!!
haha ja też uzależniona od zakupów internetowych!! Moja mama to sie tylko śmieje , ze jakie to czasy nastały, ze nie wychodząc z domu, mozna tyle kasy wydawać
Do mnie kurierzy to już nawet nie dzwonią, jak dojechać
ale sie usmialam; ja mam nowe hobby - szukanie zabawek dla Kiliana, w internecie ma sie rozumiec
Tyle sie teraz slyszy o toksycznych substancjach w zabawkach dla dzieci... Ja wyczulilam wszystkich, ze jak chca malemu cos kupic to by zwracali uwage czy nie jest to przypadkiem made in china. Bo niestety w dzisiejszych czasach nie patrzy sie na firme, tylko na miejsce produkcji. A swoja droga, tyle jest norm unijnych i ja sie dziwie, jak takie szkodliwe badziewia trafiaja na unijny rynek!!!!
U nas swieta uratowane
beda prezenty! We czwartek zamowione, a dzis doszla ostatnia przesylka.
Kilian dostanie:
taka milusia szkarade z serii T'es fou Louloup (firma ebulobo); milosc od pierwszego wejrzenia z mojej strony, a ze ja frankofilka, to juz w ogole. Mam nadzieje, ze Kilian rowniez polubi.
Ebulobo
Dalej misia z bawelny organicznej
i pilke Oball
, ktorej nie chcial oddac na spotkaniu maluchow.
OBALL GUMOWA PIŁKA EDUKACYJNA GRYZAK 1001 NOWOŚĆ (2846310335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do tego jeszcze te pomaranczowe lyzeczki z Aventu i sliniaczek
Od prababci dostanie krzeselko do jedzenia firmy Leander w kolorze orzechowym z czerwona poducha.
O i taka mate-kocyk do raczkowania i zabaw na podlodze, ktory jest podbity materialem antyposlizgowym.
DUŻA MATA IDEENREICH 135X150 CM (2869669788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A my sobie zafundowalismy w koncu sokowirowke Philipsa.