reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

wika - ja tez mam dla niego juz prezent, ale to taki prezent bez okazji powiedzmy bo cena jest dobra. O taki https://www.tchibo.pl/Meska-bluza-z-mikropolaru-czerwono-czarna-p400009001.html?dim1=03

a kupiłam jeszcze dla Ady https://www.tchibo.pl/Tunika-flanelowa-p400008003.html?dim1=116
piżamkę, bo normalnie to strasznie drogie sa, nie wiem czemu https://www.tchibo.pl/Koszula-nocna-i-legginsy-p400012118.html?dim1=116

i tak mi sięspodobał, choć ma już dwa https://www.tchibo.pl/Plecak-dziewczecy-p400017401.html

reklama
B. sie też ze mnie śmieje, bo co ma wolne i jest w domu w tygodniu to zawsze kurier przychodzi:-D.
ann chodzi Ci o tasiemkę czy taki sznutek pasujący co szarego paieru? Ale i jedno i drugie obstawiam że w papierniczym albo na poczcie?

Dziewczyny pomóżcie mi, bo idziemy na wigilę do rodziców i wypada im coś kupić(zawsze dzielimy się że każdy rozbi jeden prezent, losujemy zazwyczaj) ale teraz będziemy tylko z moimi rodzicami i nie mam pojęcia co im kupić. Oni mają prawie wszystko, chciałabym sie zmieścić tak w 150 zł. Doradźcie coś!

Ann, tableta. Ale wyszłam troche na tym jak Zabłocki na mydle:-D:-D bo M. już zapowiedział, ze będzie go bral na pomiary, bo łatwiej się pokazuje zdjecia niż na kompie... Zresztą dodal, że prezent z tamtego roku (aparat) bardziej kupiony był pode mnie, wiec jesteśmy kwita! No niech mu już będzie!:cool:
A czemu książka nie dojdzie?? Szkoda by było:-:)-(

Eve, ooo fajne rzeczy! Lece zaraz na stronkę Tchibo! :-p:-p Ta piżamka to w ogóle nie wygląda jak piżamka:-D:-D

Kasia, jaki fajny gadżet do ekranów dotykowych! Nie wiedziałam, ze coś takiego jest...

Michał stwierdził, że ja się od allegro uzależniłam i dzień bez kuriera dniem straconym, także eve rozumiem:tak::-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ann niestety z niania nie pomoge; my dostalismy jakas taka najprostsza w spadku po babci i na razie spelnia swa funkcje; a jest naprawde najzwyklejsza.

Ja znów coś kupiłam, no mania jak nic. tym razem padło na sklep tschibo:-)

kolo tchibo nie da sie przejsc obojetnie!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

haha ja też uzależniona od zakupów internetowych!! Moja mama to sie tylko śmieje , ze jakie to czasy nastały, ze nie wychodząc z domu, mozna tyle kasy wydawać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do mnie kurierzy to już nawet nie dzwonią, jak dojechać:-D:-D

ale sie usmialam; ja mam nowe hobby - szukanie zabawek dla Kiliana, w internecie ma sie rozumiec :-D:-D:-D

Tyle sie teraz slyszy o toksycznych substancjach w zabawkach dla dzieci... Ja wyczulilam wszystkich, ze jak chca malemu cos kupic to by zwracali uwage czy nie jest to przypadkiem made in china. Bo niestety w dzisiejszych czasach nie patrzy sie na firme, tylko na miejsce produkcji. A swoja droga, tyle jest norm unijnych i ja sie dziwie, jak takie szkodliwe badziewia trafiaja na unijny rynek!!!!

U nas swieta uratowane :-D beda prezenty! We czwartek zamowione, a dzis doszla ostatnia przesylka.
Kilian dostanie:
E10009 Doudou loup.jpg taka milusia szkarade z serii T'es fou Louloup (firma ebulobo); milosc od pierwszego wejrzenia z mojej strony, a ze ja frankofilka, to juz w ogole. Mam nadzieje, ze Kilian rowniez polubi. Ebulobo

Dalej misia z bawelny organicznej Baer-mit-Rassel-48915.jpgi pilke Oball RHINO-TOYS-oball-4-inch-1001-01.jpg, ktorej nie chcial oddac na spotkaniu maluchow. OBALL GUMOWA PIŁKA EDUKACYJNA GRYZAK 1001 NOWOŚĆ (2846310335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do tego jeszcze te pomaranczowe lyzeczki z Aventu i sliniaczek item.615.laetzchen-langarm-silly-billyz-aqua.jpg

Od prababci dostanie krzeselko do jedzenia firmy Leander w kolorze orzechowym z czerwona poducha. index.jpg

O i taka mate-kocyk do raczkowania i zabaw na podlodze, ktory jest podbity materialem antyposlizgowym. DUŻA MATA IDEENREICH 135X150 CM (2869669788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A my sobie zafundowalismy w koncu sokowirowke Philipsa.Philips-Avance-Collection-HR1871-00-Entsafter-5657913.jpg

to i ja w klubie uzależnionych od internetowych zakupów :p ostatnio byłam w ch i stwierdziła,, że ja już chyba tak nie potrafię bo nic nie kupiłam :szok:

Ja też tylko net. Nie umiem już tradycyjnie. Kurier jest teraz prawie codziennie a z UPS to już takie przystojniaczki wpadają, że aż żal nie zamawiać;-) Nawet spożywcze zakupy na Swięta i chrzciny w ogromnej mierze zrobione on-line. A na koncie bankowym same czerwone liczby z minusami:-) No ale Boze Narodzenie jest raz w roku.

ja też uzależniona od zakupów;-) wczoraj przyszły prezenty dla dzieci, których miało nie być (znajomi kupują prezenty naszym dzieciom, a my dziecom znajomych) ale ne mogłam się oprzeć. Dla małej
Buy your Sophie the Giraffe Multi Textured Rattle reviews from kiddicare.ie Rattles| Online baby shop | Nursery Equipment for Ireland , maŁa uwelbia ten gryzak, bo od razu jej dałam:-p. a pod choinką znajdzie http://www.amazon.co.uk/VTech-Moosical-Beads/dp/B000M59DJM
Dla synka : Buy your Vtech Sing Along Microphone reviews from kiddicare.ie Baby Activity Toys| Online baby shop | Nursery Equipment for Ireland
Buy your Buzzing Brains Junior Mechanic - Motorbike, Racer & Plane reviews from kiddicare.ie Baby Activity Toys| Online baby shop | Nursery Equipment for Ireland (ale dam mu ten zestaw na urodziny, bo już niedługo)
Dziewczyny jest dużo świetnych firm, również atestowanych z zabawkami. Ja polecam vtech. Świetne zabawki (moim zdaniem lepsze niż fp) i troszkę tańsze.
Garnuszek sorter mamy (kupiłam go w promocji za 8 czy 9 euro;-)), ale u nas szału nie było.
Ja jeszcze polecę zabawkę dla naszych maluchów, którą mój synek bardzo lubił, a teraz bawi się nią moja mała * PAN METKA Mr.Label +płyty CD K's kids SZMACIANKA (2864265287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry