reklama
Natkusia daj znać jak ten krem działa
oczywiście :-) pewnie będzie trzeba czekać na efekty kilka tygodni ale nadzieja się pojawiła! z tego też są tabletki z masy perłowej z witaminami i jakoś od wewnątrz wybiela blizny/rozstępy
justyna280788
Fanka BB :)
Nadalka i jak zadowolina jestes z krzeselka do jedzenia?
Nadalka i jak zadowolina jestes z krzeselka do jedzenia?
jeszcze nie wiem bo dopiero na święta je dostanie
fasolinka0722
Fanka BB :)
Kilka dni nas nie bylo na bb a tu zakupy pelna para
i my sie ciut pochwalimy
Problem jak co roku co kupic 7 latce
kuopilismy mega wielkie klocki lego bo ona uwielbia wymyslac budowle z tatusiem( czego nie moge powiedziec o sobie bo ja nienawidze)
Malemu chcielismy tez cos kupic ale co??? wszystkie mozliwe FP ma po Mai
Takze wybor byl mysle dobry... kupilismy krzeselko do karmienia po Mai bylo ale stare i juz mi sie nie podobalo...
Poza tym dostana jeszcze duzo innych piedol bo rodzinka sie postarala i beda lalki monster high( maja je kolekcjonuje) telefony grajace i innecuda dla malego
A mamusia wszoraj dostala telefon ale to sie pochwale w innym watku jaka niespodzianke mi maz zrobil pozdrawiam;-)
i my sie ciut pochwalimy
Problem jak co roku co kupic 7 latce
kuopilismy mega wielkie klocki lego bo ona uwielbia wymyslac budowle z tatusiem( czego nie moge powiedziec o sobie bo ja nienawidze)
Malemu chcielismy tez cos kupic ale co??? wszystkie mozliwe FP ma po Mai
Takze wybor byl mysle dobry... kupilismy krzeselko do karmienia po Mai bylo ale stare i juz mi sie nie podobalo...
Poza tym dostana jeszcze duzo innych piedol bo rodzinka sie postarala i beda lalki monster high( maja je kolekcjonuje) telefony grajace i innecuda dla malego
A mamusia wszoraj dostala telefon ale to sie pochwale w innym watku jaka niespodzianke mi maz zrobil pozdrawiam;-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
haha ja też uzależniona od zakupów internetowych!! Moja mama to sie tylko śmieje , ze jakie to czasy nastały, ze nie wychodząc z domu, mozna tyle kasy wydawać
Do mnie kurierzy to już nawet nie dzwonią, jak dojechać
Eve pokaż polarka! Mojemu M też by się coś takiego nadało, ale na Świeta już prezent sobie kupiliśmy wiec styknie!
Do mnie kurierzy to już nawet nie dzwonią, jak dojechać
Eve pokaż polarka! Mojemu M też by się coś takiego nadało, ale na Świeta już prezent sobie kupiliśmy wiec styknie!
reklama