reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

wika - ja tez mam dla niego juz prezent, ale to taki prezent bez okazji powiedzmy bo cena jest dobra. O taki https://www.tchibo.pl/Meska-bluza-z-mikropolaru-czerwono-czarna-p400009001.html?dim1=03

a kupiłam jeszcze dla Ady https://www.tchibo.pl/Tunika-flanelowa-p400008003.html?dim1=116
piżamkę, bo normalnie to strasznie drogie sa, nie wiem czemu https://www.tchibo.pl/Koszula-nocna-i-legginsy-p400012118.html?dim1=116

i tak mi sięspodobał, choć ma już dwa https://www.tchibo.pl/Plecak-dziewczecy-p400017401.html

reklama
B. sie też ze mnie śmieje, bo co ma wolne i jest w domu w tygodniu to zawsze kurier przychodzi:-D.
ann chodzi Ci o tasiemkę czy taki sznutek pasujący co szarego paieru? Ale i jedno i drugie obstawiam że w papierniczym albo na poczcie?

Dziewczyny pomóżcie mi, bo idziemy na wigilę do rodziców i wypada im coś kupić(zawsze dzielimy się że każdy rozbi jeden prezent, losujemy zazwyczaj) ale teraz będziemy tylko z moimi rodzicami i nie mam pojęcia co im kupić. Oni mają prawie wszystko, chciałabym sie zmieścić tak w 150 zł. Doradźcie coś!

Ann, tableta. Ale wyszłam troche na tym jak Zabłocki na mydle:-D:-D bo M. już zapowiedział, ze będzie go bral na pomiary, bo łatwiej się pokazuje zdjecia niż na kompie... Zresztą dodal, że prezent z tamtego roku (aparat) bardziej kupiony był pode mnie, wiec jesteśmy kwita! No niech mu już będzie!:cool:
A czemu książka nie dojdzie?? Szkoda by było:-:)-(

Eve, ooo fajne rzeczy! Lece zaraz na stronkę Tchibo! :-p:-p Ta piżamka to w ogóle nie wygląda jak piżamka:-D:-D

Kasia, jaki fajny gadżet do ekranów dotykowych! Nie wiedziałam, ze coś takiego jest...

Michał stwierdził, że ja się od allegro uzależniłam i dzień bez kuriera dniem straconym, także eve rozumiem:tak::-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ann niestety z niania nie pomoge; my dostalismy jakas taka najprostsza w spadku po babci i na razie spelnia swa funkcje; a jest naprawde najzwyklejsza.

Ja znów coś kupiłam, no mania jak nic. tym razem padło na sklep tschibo:-)

kolo tchibo nie da sie przejsc obojetnie!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

haha ja też uzależniona od zakupów internetowych!! Moja mama to sie tylko śmieje , ze jakie to czasy nastały, ze nie wychodząc z domu, mozna tyle kasy wydawać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do mnie kurierzy to już nawet nie dzwonią, jak dojechać:-D:-D

ale sie usmialam; ja mam nowe hobby - szukanie zabawek dla Kiliana, w internecie ma sie rozumiec :-D:-D:-D

Tyle sie teraz slyszy o toksycznych substancjach w zabawkach dla dzieci... Ja wyczulilam wszystkich, ze jak chca malemu cos kupic to by zwracali uwage czy nie jest to przypadkiem made in china. Bo niestety w dzisiejszych czasach nie patrzy sie na firme, tylko na miejsce produkcji. A swoja droga, tyle jest norm unijnych i ja sie dziwie, jak takie szkodliwe badziewia trafiaja na unijny rynek!!!!

U nas swieta uratowane :-D beda prezenty! We czwartek zamowione, a dzis doszla ostatnia przesylka.
Kilian dostanie:
E10009 Doudou loup.jpg taka milusia szkarade z serii T'es fou Louloup (firma ebulobo); milosc od pierwszego wejrzenia z mojej strony, a ze ja frankofilka, to juz w ogole. Mam nadzieje, ze Kilian rowniez polubi. Ebulobo

Dalej misia z bawelny organicznej Baer-mit-Rassel-48915.jpgi pilke Oball RHINO-TOYS-oball-4-inch-1001-01.jpg, ktorej nie chcial oddac na spotkaniu maluchow. OBALL GUMOWA PIŁKA EDUKACYJNA GRYZAK 1001 NOWOŚĆ (2846310335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do tego jeszcze te pomaranczowe lyzeczki z Aventu i sliniaczek item.615.laetzchen-langarm-silly-billyz-aqua.jpg

Od prababci dostanie krzeselko do jedzenia firmy Leander w kolorze orzechowym z czerwona poducha. index.jpg

O i taka mate-kocyk do raczkowania i zabaw na podlodze, ktory jest podbity materialem antyposlizgowym. DUŻA MATA IDEENREICH 135X150 CM (2869669788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A my sobie zafundowalismy w koncu sokowirowke Philipsa.Philips-Avance-Collection-HR1871-00-Entsafter-5657913.jpg

to i ja w klubie uzależnionych od internetowych zakupów :p ostatnio byłam w ch i stwierdziła,, że ja już chyba tak nie potrafię bo nic nie kupiłam :szok:

Ja też tylko net. Nie umiem już tradycyjnie. Kurier jest teraz prawie codziennie a z UPS to już takie przystojniaczki wpadają, że aż żal nie zamawiać;-) Nawet spożywcze zakupy na Swięta i chrzciny w ogromnej mierze zrobione on-line. A na koncie bankowym same czerwone liczby z minusami:-) No ale Boze Narodzenie jest raz w roku.

ja też uzależniona od zakupów;-) wczoraj przyszły prezenty dla dzieci, których miało nie być (znajomi kupują prezenty naszym dzieciom, a my dziecom znajomych) ale ne mogłam się oprzeć. Dla małej
Buy your Sophie the Giraffe Multi Textured Rattle reviews from kiddicare.ie Rattles| Online baby shop | Nursery Equipment for Ireland , maŁa uwelbia ten gryzak, bo od razu jej dałam:-p. a pod choinką znajdzie http://www.amazon.co.uk/VTech-Moosical-Beads/dp/B000M59DJM
Dla synka : Buy your Vtech Sing Along Microphone reviews from kiddicare.ie Baby Activity Toys| Online baby shop | Nursery Equipment for Ireland
Buy your Buzzing Brains Junior Mechanic - Motorbike, Racer & Plane reviews from kiddicare.ie Baby Activity Toys| Online baby shop | Nursery Equipment for Ireland (ale dam mu ten zestaw na urodziny, bo już niedługo)
Dziewczyny jest dużo świetnych firm, również atestowanych z zabawkami. Ja polecam vtech. Świetne zabawki (moim zdaniem lepsze niż fp) i troszkę tańsze.
Garnuszek sorter mamy (kupiłam go w promocji za 8 czy 9 euro;-)), ale u nas szału nie było.
Ja jeszcze polecę zabawkę dla naszych maluchów, którą mój synek bardzo lubił, a teraz bawi się nią moja mała * PAN METKA Mr.Label +płyty CD K's kids SZMACIANKA (2864265287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry