reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Wika no bajer bajer :-) ale widziałam w hurtowni na żywo bo byłam zainteresowana i moim zdaniem nie zasługuję to na taką cenę :-) tutaj odgrywa ważną rolę nazwa "Avent" :sorry2:

My wczoraj dostaliśmy kule z Vtech i jest bOska! Michał się nią bawił i był zachwycony a jak już ją wzięłam to płacz :-D zastanawiam się czy czekać do tej gwiazdki ..

Mi też ten "blendowar" Aventu już dłuższy czas temu wpadł w oko, ale szkoda mi było kasy - zwłaszcza, że mam nówkę blender zelmera i trzy garnki do gotowania na parze na stanie.. Ale dla chcących a oszczędnych znalazłam coś takiego: Mango Soup Maker - Telezakupy Mango ma funkcję gotowania na parze, miksuje.. no i cenowo przystępnie..

Ja nie pomogę bo nie mam ani blendera ani parowaru. Nie smakuje mi to jedzenie na parze. Tylko ziemniaki lubię niestety.
A na blender brakuje nam miejsca:( Tzn mamy jakiś stojący bo na ślub dostaliśm, ale nadal go nie używałam;)

Doszedł kojec:) Jestem bardzo z niego zadowolona. Fajny, bezpieczny , stabilny. Jest na nim ceratka więc mozna szmatką przejechać. No i Emisi się podobało

Załączniki

• CIMG5022.jpg
    CIMG5022.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 57
nati, czy Ty mieszkasz w Naas? Bo ja mieszkam niedaleko, ok 15 min od Naas, i właśnie myślimy na wiosnę do Nass, lub w okolice się przeprowadzić;)
wika, ja mam duży blender philips, ale właśnie raz, że zajmuje dużo miejsca, a po drugie po zblendowaniu są grudki. Jak gotowałam Borysowi, zakupiłam taki oto blender (zapłaciłam za niego chyba 16e) i służy nam dobrze do dziś MIKSER BLENDER RĘCZNY 250W ** RUSSELL HOBBS 18035 (2869816963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ta firma Russell, jest dosyć popularna na wyspach, parowar też mamy z tej firmy.
ania-aneczka, kojec fajny i najważniejsze, że Emilce się podoba:)

Pomóżcie co można kupić dziewczynce 8letniej i chłopczykowi 6letniemu pod choinkę?

książki! dla 8 latki np. z serii Magiczne Drzewo albo Mikołajka albo Pippi :)
dla 6latka może coś G.Kasdepke (Kacperiadę albo co to znaczy)

kuzyn odebrał mój łup wózkowy w UK, podobno superrrr stan i właściciel był niepocieszony, że tylko 40 funtów zamknęło aukcję :)

reklama
Do góry