reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
hmm

te drugie ma tą wkładkę redukcyjną, ale czy takim dzieciom co już jedzą inne rzeczy niż mleko wkładka jest potrzebna?
W sumie to i o wkładkę nie chodzi, bo funcjonalność w obu taka sama, ale te co ja zamówiłam wizualnie jest ładniejsze, a ja lubięjak coś jest ładne :-D

Dziewczyny chciałabym kupić łukaszowi domek taki typu dla litl pet shop albo takich właśnie małych ludzików czy zwierzątek. Najlepiej żeby miał jakieś ruchome elementy, windy czy nakręcane żeby się ruszało. Widziałam fajny wadera domek farmę, ale może znacie jeszcze coś w tym stylu. Dla littles pet shop jest dla mnie za drogi, te duże z ruchomymi elementami kosztują prawie 300 zł, więc kosmos jakiś a podoba mu się bo bawił się fajnie u swojej kuzynki. Więc chciałam jakiś tańszy zamaiennik.

Justyna ja dzis zakupiłam to drugie, a kolorze czerwonym. I to właśnie ze względu na wygląd, bo funkcjonalnie oba podobne. Mo po prostu te kolory pasują do salonu :-D:-D Dostawa niestety pewnie po niedzieli

Zyrafka Gosia ma taki domek Centrum adopcyjne - Littlest Pet Shop - Hasbro - 94629 cena 174.00 PLN kupiliśmy go w zeszłym roku za 99 zł w tesco, ale w promocji dużej był.
Takie coś też moze być fajne:tak:Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Dla chłopca może najlepiej sprawdziłby sie taki parking Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Jak byłam mała uwielbiałam do kumpla przychodzić właśnie ze wzgledu na parking:-D.

reklama
Ja też zamówiłam ale ostatecznie to co nadalka bo znalazłam gdzie jeszcze było zielone mam tylko nadzieję ze aktualne i jutro nie dostanę wiadomosci że nie ma ...

Do góry