reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Wika no bajer bajer :-) ale widziałam w hurtowni na żywo bo byłam zainteresowana i moim zdaniem nie zasługuję to na taką cenę :-) tutaj odgrywa ważną rolę nazwa "Avent" :sorry2:

My wczoraj dostaliśmy kule z Vtech i jest bOska! Michał się nią bawił i był zachwycony a jak już ją wzięłam to płacz :-D zastanawiam się czy czekać do tej gwiazdki ..

Mi też ten "blendowar" Aventu już dłuższy czas temu wpadł w oko, ale szkoda mi było kasy - zwłaszcza, że mam nówkę blender zelmera i trzy garnki do gotowania na parze na stanie.. Ale dla chcących a oszczędnych znalazłam coś takiego: Mango Soup Maker - Telezakupy Mango ma funkcję gotowania na parze, miksuje.. no i cenowo przystępnie..

Ja nie pomogę bo nie mam ani blendera ani parowaru. Nie smakuje mi to jedzenie na parze. Tylko ziemniaki lubię niestety.
A na blender brakuje nam miejsca:( Tzn mamy jakiś stojący bo na ślub dostaliśm, ale nadal go nie używałam;)

Doszedł kojec:) Jestem bardzo z niego zadowolona. Fajny, bezpieczny , stabilny. Jest na nim ceratka więc mozna szmatką przejechać. No i Emisi się podobało

Załączniki

• CIMG5022.jpg
    CIMG5022.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 61
nati, czy Ty mieszkasz w Naas? Bo ja mieszkam niedaleko, ok 15 min od Naas, i właśnie myślimy na wiosnę do Nass, lub w okolice się przeprowadzić;)
wika, ja mam duży blender philips, ale właśnie raz, że zajmuje dużo miejsca, a po drugie po zblendowaniu są grudki. Jak gotowałam Borysowi, zakupiłam taki oto blender (zapłaciłam za niego chyba 16e) i służy nam dobrze do dziś MIKSER BLENDER RĘCZNY 250W ** RUSSELL HOBBS 18035 (2869816963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ta firma Russell, jest dosyć popularna na wyspach, parowar też mamy z tej firmy.
ania-aneczka, kojec fajny i najważniejsze, że Emilce się podoba:)

Pomóżcie co można kupić dziewczynce 8letniej i chłopczykowi 6letniemu pod choinkę?

książki! dla 8 latki np. z serii Magiczne Drzewo albo Mikołajka albo Pippi :)
dla 6latka może coś G.Kasdepke (Kacperiadę albo co to znaczy)

kuzyn odebrał mój łup wózkowy w UK, podobno superrrr stan i właściciel był niepocieszony, że tylko 40 funtów zamknęło aukcję :)

reklama
Do góry