reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama

ann-87 Ja mam już od 2 miesięcy nianię z monitorem NIANIA RAMKA FOTO CYFROWA MOTOROLA MFV 700 (2848684100) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i naprawde ją polecam.WU mnie się sprawdza.Posiada ona również wejscie na USB i czytnik kart.Mozesz wgrać na nią zdjęcia i posłuży Ci jako ramka na zdjęcia.Ma też opcje kalendarz ,muzyka itp.Poczytaj na all.My jestesmy z niej bardzo,ale to bardzo zadowoleni:)

Wczoraj bylismy na zakupach:)Zakupiłam już prezenty pod choinkę ,bo tutaj w Irlandii wszyscy pod choinke robia sobie prezenty,a na Mikołaja tak tylko symbolicznie.U nas sie już zaczęły przeceny.Pokupowałam trosze Adriankowi ciuszków juz na wyrost.Jak jest okazja to trzeba korzystac:)

Ostatnia edycja:
polećcie jakieś sprawdzone blendery! Mój nie wyrabia na gładką papkę i trochę się cykam dawać Wojtkowi z takimi grudkami:baffled:

Mam brauna i philipsa, oba fajne. Braun to taki podstawowy, nim własnie działałam z zupkami dla Ady, a philips ma więcej końcówek do róznych funkcji. Nie wiem jak blenderuje bo mam go od niedawna.

reklama
Do góry