reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Eve KLASA !! REWELACYJNE KOZACZKI !! Choć nie praktykuje z zamszu bo nie lubię ich utrzymywać później to świetne:) Ale chyba bardziej na jesień /wiosnę co? I tak w necie zamawiasz i trafiasz w rozmiar?

Ja chce sobie jakąś sukienkę na Wigilię kupić, koniecznie.

ania - kupiłam normalnie w deichmanie, a rozmiar to zawsze ten sam. Mam impregnat i nic poza tym z tym zamszem nie robię - serio:tak: Jedne mam kozaki Lasockiego, zamszowe, już 5 lat:tak:

a ja sie musze pochwalić, że w końcu kupiłam Naduli sukienke na Chrzest :)miała byc biała ale ta mi się bardziej podobała, a że akurat promocja była to plus buciki balerinki i bolerko. Wreszzcie, uff najważniejsza z głowy :) teraz tylko ja i Ł, i będzie z głowy, ale to już w Polsce pochodzimy bo czasu nie ma..
101_0729.jpg

Kasia PIĘKNE !!

Ja chyba jedyna, która nie ochrciła dziecka? nie chce mi się kurde jakoś zabrać za to :wściekła/y: choć teściowa pogania. No, ale z tą moja siostrą się ciężko zgrać, ale w nowym roku już na pewno załatwie termin i trudno, będą musieli przyjechać bo wiecznie patrzeć na nich nie mogę.

Eve a jakiego impregnatu używasz?

reklama
Do góry