dziewczyny w biedronce jest super blender,mam go za 119 zł braun mr 320 omlette link Święta bogate w tradycje ,do jutra jest promocja ,że jak kupujecie jedną paczkę pieluch dada to 28,99 a jak juz dwie paczki to 49,99 za dwie:-):-):-)
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Eve KLASA !! REWELACYJNE KOZACZKI !! Choć nie praktykuje z zamszu bo nie lubię ich utrzymywać później to świetne Ale chyba bardziej na jesień /wiosnę co? I tak w necie zamawiasz i trafiasz w rozmiar?
Ja chce sobie jakąś sukienkę na Wigilię kupić, koniecznie.
Ja chce sobie jakąś sukienkę na Wigilię kupić, koniecznie.
21kasia21
mamcia N&N :)
a ja sie musze pochwalić, że w końcu kupiłam Naduli sukienke na Chrzest miała byc biała ale ta mi się bardziej podobała, a że akurat promocja była to plus buciki balerinki i bolerko. Wreszzcie, uff najważniejsza z głowy teraz tylko ja i Ł, i będzie z głowy, ale to już w Polsce pochodzimy bo czasu nie ma..
Mysza1984
lalllalalala ;-)
śliczny komplecik, a kiedy chrzcicie?
ania-aneczka
Kasia PIĘKNE !!
Ja chyba jedyna, która nie ochrciła dziecka? nie chce mi się kurde jakoś zabrać za to choć teściowa pogania. No, ale z tą moja siostrą się ciężko zgrać, ale w nowym roku już na pewno załatwie termin i trudno, będą musieli przyjechać bo wiecznie patrzeć na nich nie mogę.
Eve a jakiego impregnatu używasz?
Ja chyba jedyna, która nie ochrciła dziecka? nie chce mi się kurde jakoś zabrać za to choć teściowa pogania. No, ale z tą moja siostrą się ciężko zgrać, ale w nowym roku już na pewno załatwie termin i trudno, będą musieli przyjechać bo wiecznie patrzeć na nich nie mogę.
Eve a jakiego impregnatu używasz?
aurinko123
ania, nie jedyna my chrzcimy dopiero pod koniec czerwca
Muszę się wziąć wreszcie za zakupy prezentów :/
Muszę się wziąć wreszcie za zakupy prezentów :/
reklama