reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kosinka - ja mam 4,6m bo chciałam by M też motał (i mota) jest teraz promocja na chusty, zobacz Little Frog - Chusta tkana Little Frog 4,6m - Akwamaryn - Little Frog Ja kupowałam w sklepie stacjonarnym, u nas we Wrocławiu.
Jak dla mnie super sie sprawdza, Wojtuśmi w niej zasypia :-D wczoraj wieczorem go zachustowałam i coś tam zaczęłam sie krzątać po domu, a on zasnął, to się odwiazałam i położyłam w kołysce :tak:

reklama
Osłonki sa uniwesalne, bo dla mam to jest tylko taki golfik nakładany a część osłaniająca dziecko ma jedną wielkość - nie jest to cały polar. Niestety nie ma ich w promocji, bo sprawdzałam na stronie sklepu, na chusty tak. Osłonki sa po 125 zł. W sklepie będe najprowdopodobniej jutro lub w czwartek, jak by co moge kupić.

No niestety, też myśłam, że będzie jakaś promocja, a to widzę tylko na chusty :cool: Ja chcę jeszcze woreczek na chustę. Osłonka jest naprawdę fajna, ja chyba muszę poczekać z kupnem, zapomniałam, że pies mój ma zabieg w piątek i musze szykować 320 zł :baffled:

No fajne te osłonki, ale ja najpierw zaopatrze sie w chustę i zobaczę czy nam podpasuje. Nie wiem czy zimą będę miała cierpliwość na kurtkę to wiązać...i czy za gorąco mi nie będzie. SIę zobaczy w praniu:tak:.
A dziś przyszedł wkońcu ten kombinezonik, taki jesienny na chrzest...po 2 tygodniach!!! Właśnei szykuje sie do napisania odpowiedniego komentarza..

reklama
tygryskowa - można na plecach i max do 20 kg. Ja zawiazałam ostatnio Adę, a ona ma 16 kg jak nic :tak::-D A przecież gdzie ja będe prawie 4 latka dźwigać, tylko ona podpatrzyła jak Wojtka wiążę. Ale tak sobie przypominam jakie ada cyrki nam morzem robiła to wtedy ta chusta byłaby super, bo M i tak ją na barana musiał nosić, a tak to by sobie zamotał plecak i git :)

kosinka - ja chyba narazie też się wstrzymam, bo tak jak pisałam, mam teraz ten zabieg na głowie. Może w przysłym miesiacu kupię, alebo będe poprostu zakładać polar M :-D Mi chusta na dwór potrzebna tylko jak z psem wychodzę i wtedy bym używała też osłonki, po domu to wiadomo nie. No ale znając siebie, to pewnie kupię za miesiac.

Ostatnia edycja:
Do góry