reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve, ja mam chustę zapinaną na klamrę i nie można niestety na plecach jej wiązać. Ta z Twojego linku jest fajna, ale boję się, że Borys będzie zazdrosny jak zacznę małą nosić:baffled: swoją drogą masz małą modeleczkę, mój synek teraz waży 15kg a nie ma 2 lat;-)
Czy słyszałyście może coś o tej żyrafce? Czytałam o niej i ponoć jest fajna, ale waham się Oryginalna Żyrafa Sophie VULLI + SUPER GRATIS (2698539063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Trygryskowa, właśnie tez się zastanawiam na tą żyrafką:tak: ale cena dość wysoka i nie chciałabym, zeby służyła jako zbieracz kurzu:baffled: kuzynki córeczka uwielbiała tą zabawkę:tak: zaden inny gryzak nie był potrzebny:-p

wiki, no to mnie przekonałaś:-D ponoć te żyrafki mają coś w sobie, że prawie każde dziecko je lubi:tak: Droga jest, ale ja i tak małej nie kupuję dużo zabawek bo wszystko ma po bracie, więc żyrafkę dostanie (choć znając życie Borys żyrafką się bawić też będzie, bo jak na razie uwielbia się bawić wszystkimi zabawkami włączjąc w to niemowlęce;-))

Tygryskowa:-D starałam sie :-D:-D
właśnie, wojtus też nie ma nowych zabawek, bo wszytsko po Igusiu :baffled: wiec moze też sie skuszę na zyrafke:tak: Zobaczymy:tak:
Igus też bawi sie Wojtusiowymi grzechotkami, ale zawsze sie zapyta "Łojtuś, mogę?" :-D:-D:-D

O tej zyrafce same dobre rzeczy słyszałam, ale my nie mamy.

Tygryskowa - moja córka dość spora sie urodziła, ale potem słabo przybierała. Teraz jest raczej wysoka i szczupła, ale nie rózni się od rówieśników :tak:

Kurde droga ta żyrafka, nie słyszałam nic o niej:sorry2:. A "Łojtuś" wymiata :-D.
Moja Gośka ma 16kg i ponad 5,5 roku;-). Jest drobniejsza od rówieśników, "figure" na po B., śmiejemy się,że w przyszłości nie będzie musiała martwić się odchudzaniem.

Kosinka:szok::szok: Igor ma 2lata 8miesięcy i też ma 16 kg:szok::szok::szok: niezła drobinka z Gosi :tak:

przejrzałam wczoraj ciuszki na 74 i body będzie trzeba dokupić, bo większość w plamach z marchewki:baffled::baffled:
ojj ciężkie chwile mnie czekają, bo po chrzcinach jedziemy na zakupy zimowe..... nie mamy kurtek, butów...ehhhh wolę nie myślec o tym, ile pieniędzy potrzebuję:sorry2:

Eve :szok::szok::szok::szok::szok: o jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! ale cudne te buty!!!!!!!!!! ale kurcze, nie mam gdzie ich przymierzyć:baffled: w częstochowie nie ma sklepu :no:

reklama
Do góry