reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Tygryskowa Kilian dostal ta zyrafka w prezencie. Jest zrobiona z bardzo delikatnej gumy. Szyja i nogi sa ergonomiczne, tak ze nawet najmniejsze dzieciaczki nie maja problemu z jej trzymaniem. Na razie Kilian reaguje na umieszczony w niej piszczek, ale jeszcze jej nie lapie. Najbardziej zainteresowany zyrafka jest jak na razie ... nasz psiurek!

reklama
Ecco też miała zimowe, ale z geox-ów byłam bardziej zadowolona. Ecco sandałki za to super. Rano jeszcze były rozmiary, tzn koło 8 smej,a koło 9 tej już mało co.

Żyrafka super.. ale cena też olśniewająca ;-)

Dziewczyny.. dawno temu któraś z Was podawała taką stronkę która pilnowała aukcji na allegro. Wpisywało się tam kwotę i samo licytowało bez naszego udziału.. Czy którąś ma ją zapisaną?? :-)

naktusia snajper.net...korzystam zawsze przy aukcjach:tak:.

Fajne te buciki były, ale jak wesłam to juz praktycznie wszystkie wysprzedane. Ecco dla mnie ma oszałamiające ceny, tym bardziej ze u dzieci to na jeden sezon:baffled:.

wika no Gośka od urodzenia malutka i szczuplutka, cały czas w na 3cim centylu. A potrafi zjeść sporo:tak:.

kosinka - przesunęli kampanie - buty już są, ale ceny dość wysokie, jak ostatnio :baffled:

przepraszam, ze nie edytowałam pprzedniego posta, ale chcialam by kosinka zauważyła :tak:

reklama
Dzięki Eve..widze,że Ty wszystko pod kontrolą masz:-D. Buciki cudne!!! Zimowe już mamy, ale półbuty na jesien by sie przydały, tylko Gośka ma bardzo szczupłą nóżkę i jak but nie jest zabudowany to masakra żeby jej dopasować, więc nie ryzykowałabym kupna przez internet, tym bardziej w takiej cenie:dry:.

Ostatnio na limago.pl zamówiłam sobie staniki, fajne przeceny były, cieszyłam się że w końcu coś pożądnego będę miec i dopiero doczytałam, że trzeba 2-3 tyg czekać:sorry2:. A widziałyście te ceny victoria's Secret?!Po paru godzinach już tylko pare sztuk pojedynczych modeli pozostawało.

Do góry