reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kosinka - ja mam 4,6m bo chciałam by M też motał (i mota) jest teraz promocja na chusty, zobacz Little Frog - Chusta tkana Little Frog 4,6m - Akwamaryn - Little Frog Ja kupowałam w sklepie stacjonarnym, u nas we Wrocławiu.
Jak dla mnie super sie sprawdza, Wojtuśmi w niej zasypia :-D wczoraj wieczorem go zachustowałam i coś tam zaczęłam sie krzątać po domu, a on zasnął, to się odwiazałam i położyłam w kołysce :tak:

reklama
Osłonki sa uniwesalne, bo dla mam to jest tylko taki golfik nakładany a część osłaniająca dziecko ma jedną wielkość - nie jest to cały polar. Niestety nie ma ich w promocji, bo sprawdzałam na stronie sklepu, na chusty tak. Osłonki sa po 125 zł. W sklepie będe najprowdopodobniej jutro lub w czwartek, jak by co moge kupić.

No niestety, też myśłam, że będzie jakaś promocja, a to widzę tylko na chusty :cool: Ja chcę jeszcze woreczek na chustę. Osłonka jest naprawdę fajna, ja chyba muszę poczekać z kupnem, zapomniałam, że pies mój ma zabieg w piątek i musze szykować 320 zł :baffled:

No fajne te osłonki, ale ja najpierw zaopatrze sie w chustę i zobaczę czy nam podpasuje. Nie wiem czy zimą będę miała cierpliwość na kurtkę to wiązać...i czy za gorąco mi nie będzie. SIę zobaczy w praniu:tak:.
A dziś przyszedł wkońcu ten kombinezonik, taki jesienny na chrzest...po 2 tygodniach!!! Właśnei szykuje sie do napisania odpowiedniego komentarza..

reklama
tygryskowa - można na plecach i max do 20 kg. Ja zawiazałam ostatnio Adę, a ona ma 16 kg jak nic :tak::-D A przecież gdzie ja będe prawie 4 latka dźwigać, tylko ona podpatrzyła jak Wojtka wiążę. Ale tak sobie przypominam jakie ada cyrki nam morzem robiła to wtedy ta chusta byłaby super, bo M i tak ją na barana musiał nosić, a tak to by sobie zamotał plecak i git :)

kosinka - ja chyba narazie też się wstrzymam, bo tak jak pisałam, mam teraz ten zabieg na głowie. Może w przysłym miesiacu kupię, alebo będe poprostu zakładać polar M :-D Mi chusta na dwór potrzebna tylko jak z psem wychodzę i wtedy bym używała też osłonki, po domu to wiadomo nie. No ale znając siebie, to pewnie kupię za miesiac.

Ostatnia edycja:
Do góry