reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
nadii - próbowałam ann namówić na ellita, ale chybe jej sie nie spodobał. Powiem Ci że pałąk nie koniecznie będzie Ci potrzebny. Moja sąsiadka go ma, ale w wersji podwójnej, mały ma 5 miesięcy, mała 2 lata i jeźdzą razem, oboje bez pałąków:tak: W macu też nie mam, ale pasy spełniają swoją rolę. A wózio jest super - naprawdę:tak:

ania aneczka - super zakupy, ale to już pisałam :tak::-D

nadalka - słodkie buciki :tak:

Ostatnia edycja:
Natkusiu oczywiście, że jestem pewna:) PIsałam Wam, że muszę kupować śpiochy i pajace na 68 . Na długośc ma pod sama szyję półśpiochy haha ale stopy na styk. Buty ma 18 dobre, ale kupuje 20. Tzn takie skarpetki ciepłe a;la buciki co kiedyś chyba Nadalka wklejała.

To zdjęcie jak miała parę dni. Stopy kermit :D

Załączniki

• CIMG3279.jpg
    CIMG3279.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 48
  • CIMG3280.jpg
    CIMG3280.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 44
Zuzi pierwsze buciki jak zaczynała chodzić to rozmiar 17 i miała ok roku hmmm

Eve mówisz że pałąk nie potrzebny? a sąsiadka ma jakąś wkładkę do wózka, bo czytałam, że niektórzy na zamówienie szyją

Nie ma zadnej wkłądki, a małego woziła w nim jak miał chyba ze 2 miesiace (najpierw wkładała miękką gondolę, miała z maclarena), teraz nic nie wkłada, oparcie jest oczywiście max na płasko, teraz już trozkę reguluje, bo nie chce skubaniec jeździć na płasko. Ale ta budka - no mówię ci cud malina :tak:

ania aneczka - kupiła chustę, o taką Akwamaryn - chusta tkana Little Frog REWELACJA!!! Najfajniejsze to,że sie okazało, że to jest marka wymyslona przez włascicieli tego sklepu w którym byłam i w przyszłym tygodniu jest tydzień bliskości i bedzie duzo produktów w promocyjnych cenach - ja poluję na okrycie z polaru o takie http://zachustowani.pl/oslonka-polarowa-hoppediz-anthracite-p-156.html?cPath=5_67

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku podziwiam Was dziewczyny, że tak macie ochotę się chustować. Ja mam i chustę i nosidło, ale że bolą mnie plecy często, to nie używam na razie. Nosidło się u mnie nie sprawdziło (mam takie co trudno się zapina), a chusta sprawdziła się tylko jak szłam z auta do sklepu, tylko krótkie dystanse. A po śniegu bym się bała iść, bo znając życie bym się wywróciła z dzieckiem na śliskim;-)
Ja też powoli zaczynam się rozglądać za kurteczką dla małej.

Do góry