reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania - ja mam w ogóle jeszcze mniejszy model maca - questa, ale on sie nie rozkłada zupełnie na płasko. Ada zaczęła w nim jeździć już jako ponad roczniak, bo ona mi spała na spacerach więc chciałam coś co się rozkłada jednak do spania. Dziś zapytam sąsiadkę, co i jak.

ann - ja ci polecę wózek, który ma równiez moja sąsiadka, wprawdzie w wersji podwójnej, bo ma dzieci z małą rożnicą, który kupiła z mojego polecenia i jest nim zachwycona. Mały jej jest dzieckiem bardzo płaczącym na spacerach, jak się go nie ułoży w odpowiedniej pozycji to potrafi przepłąkać cały spacer. Wózek rozkłada się zupełnie na płasko, wiec możesz położyć małą na brzuszku. Budka zaciągnęta obejmuje prawie całe siedzisko. To jest to cudo: http://www.youtube.com/watch?v=7tOLwkMk_Bo

Co do czapek to ja ze Smyka mam takie z nausznikami, kupowałam w 2 paku po 14,90, a fajne widziałam wczoraj w c&a.

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj na spacezre przyuważyłam jedną pannicę taką półroczną m.w. jadącą w spacerówce na brzuszku, z kuperkiem w górze :D odzyskałam nadzieję, że się da :D
dzięki eve za linka :)

ania-aneczka, - mi akurat pasują 3 kółka;-) jak pisałam na Mclarena jeszcze nikt nie narzekał z moich znajomych. Tutaj podaję link do wózka który wypatrzyłąm i mi się podoba (miałam jeden wózek JAne i byłam zadowolona) *Leo*WÓZEK NANUQ JANE-ŚLICZNY '2012 - RATY (2611238191) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Podobny do Mclarena, ja bym go kupiła, gdyby nie fakt, że szukam spacerówki z możliwością przekładania siedziska/ rączki w dwie strony.

Tygryskowa, a jaki jane miałaś??
Wiesz co zasnatów się nad tym przekładaniem siedziska, bo wiesz to jest dobre jak dziecko jest jeszcze małe i fajnie jest je widzieć, ale jak starsze to ono ciekawe świata i woli jeździć przodem do kierunku jazdy. Zresztą podbić wózek z 10-12 kg dzieckiem w środku jadacego tyłem do kierunku jazdy, a jeszcze śpiacego (oparcie lub kubełek do tyłu idzie, inny środek ciężkości) to jest nie lada wyczyn i można się umordować. Sprawdziłąm to na quinnym, wiem co mówię:tak:

Eve, miałam Jane Carrera Anniversario (największą wadą było właśnie brak odwracanego siedziska), ale zamieniłam na quinny buzz, z którego jestem zadowolona, jeździ mi fajnie po wszystkich powierzchniach, ale kupiłam go używanego i trudno mi się go składa już:zawstydzona/y:. Dlatego chcę zappa, bo jest mniejszy, widziałam go na żywo, mały, skrętny i lekki. Mam w domu Cosatto Yo, który jest super spacerówką, ale brakuje mi odwracanego siedziska. Mój synek dopiero jak miał rok, to nie miał problemu jeździć do przodu, a tak to się co chwilę odwracał i mnie nawoływał na spacerach, więc musiałam się zatrzymywać i się pokazywać. Tak więc u mnie odwracane siedzisko to priorytet;-) Poza tym mamy dostawkę do wózka lascal, maxi i pasuje też do zappa, tak więc będziemy mogli dalej jej używać.

tygryskowa - ja tez miałam carrerę w kolorze Air, ale mi ukradi złodzieje jedne :eek: dobrze że miałam w zanadrzu tego maclarena, bo bym musiała wózek kupować wtedy. A dla małego kupiłam challengera w kol utopia, dobra cena na nie jest teraz 499 zł, wiec jak za taką fajną spacerówkę jak najbardziej fajna. No i teraz mam jeszcze tego ridera, a on ma kubełkową i odwracaną spacerówkę.

ania, no wtedy w ciąży kupiłam tego challengera co potem sobie gondolę do niego kupilam i fotelik - pamiętasz?? Postanowiłam wózek zatrzymać, gondolę już sprzedałam prawie, bo mam tą druga z jasną budką:tak:

Maclarena mam:tak:

reklama
EVE a ja mam same problemy z tym Jane.
W bobowózki lecą sobie w chu... i nie wymienili mi stelaża na nowy tylko po 10 dniach przysłali jakiś używany z nowymi kołami. Po prostu paranoja. W dodatku nasz fotelik Jane strata nie chce się zapinać z tyłu ( na tym zapięciu co mocuje się pas).
Ehh ręce i nogi opadają. W poniedziałek zgłaszam sprawę do ROPK i kieruję sprawę na drogę sądową bo sklep nie przestrzega praw konsumenta i nie chce mi dać nowego towaru.
Nie wiem czy w ogóle jeszcze chce tego Jane czy może zmienić sobie wózek na JOOLZ DAY.
i moje pytanie bo wiem że któraś z dziewczyn planowała kupić JOOLZ DAY i chciałabym się dowiedzieć jak się sprawuje

Do góry