reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania - ja mam w ogóle jeszcze mniejszy model maca - questa, ale on sie nie rozkłada zupełnie na płasko. Ada zaczęła w nim jeździć już jako ponad roczniak, bo ona mi spała na spacerach więc chciałam coś co się rozkłada jednak do spania. Dziś zapytam sąsiadkę, co i jak.

ann - ja ci polecę wózek, który ma równiez moja sąsiadka, wprawdzie w wersji podwójnej, bo ma dzieci z małą rożnicą, który kupiła z mojego polecenia i jest nim zachwycona. Mały jej jest dzieckiem bardzo płaczącym na spacerach, jak się go nie ułoży w odpowiedniej pozycji to potrafi przepłąkać cały spacer. Wózek rozkłada się zupełnie na płasko, wiec możesz położyć małą na brzuszku. Budka zaciągnęta obejmuje prawie całe siedzisko. To jest to cudo: http://www.youtube.com/watch?v=7tOLwkMk_Bo

Co do czapek to ja ze Smyka mam takie z nausznikami, kupowałam w 2 paku po 14,90, a fajne widziałam wczoraj w c&a.

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj na spacezre przyuważyłam jedną pannicę taką półroczną m.w. jadącą w spacerówce na brzuszku, z kuperkiem w górze :D odzyskałam nadzieję, że się da :D
dzięki eve za linka :)

ania-aneczka, - mi akurat pasują 3 kółka;-) jak pisałam na Mclarena jeszcze nikt nie narzekał z moich znajomych. Tutaj podaję link do wózka który wypatrzyłąm i mi się podoba (miałam jeden wózek JAne i byłam zadowolona) *Leo*WÓZEK NANUQ JANE-ŚLICZNY '2012 - RATY (2611238191) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Podobny do Mclarena, ja bym go kupiła, gdyby nie fakt, że szukam spacerówki z możliwością przekładania siedziska/ rączki w dwie strony.

Tygryskowa, a jaki jane miałaś??
Wiesz co zasnatów się nad tym przekładaniem siedziska, bo wiesz to jest dobre jak dziecko jest jeszcze małe i fajnie jest je widzieć, ale jak starsze to ono ciekawe świata i woli jeździć przodem do kierunku jazdy. Zresztą podbić wózek z 10-12 kg dzieckiem w środku jadacego tyłem do kierunku jazdy, a jeszcze śpiacego (oparcie lub kubełek do tyłu idzie, inny środek ciężkości) to jest nie lada wyczyn i można się umordować. Sprawdziłąm to na quinnym, wiem co mówię:tak:

Eve, miałam Jane Carrera Anniversario (największą wadą było właśnie brak odwracanego siedziska), ale zamieniłam na quinny buzz, z którego jestem zadowolona, jeździ mi fajnie po wszystkich powierzchniach, ale kupiłam go używanego i trudno mi się go składa już:zawstydzona/y:. Dlatego chcę zappa, bo jest mniejszy, widziałam go na żywo, mały, skrętny i lekki. Mam w domu Cosatto Yo, który jest super spacerówką, ale brakuje mi odwracanego siedziska. Mój synek dopiero jak miał rok, to nie miał problemu jeździć do przodu, a tak to się co chwilę odwracał i mnie nawoływał na spacerach, więc musiałam się zatrzymywać i się pokazywać. Tak więc u mnie odwracane siedzisko to priorytet;-) Poza tym mamy dostawkę do wózka lascal, maxi i pasuje też do zappa, tak więc będziemy mogli dalej jej używać.

tygryskowa - ja tez miałam carrerę w kolorze Air, ale mi ukradi złodzieje jedne :eek: dobrze że miałam w zanadrzu tego maclarena, bo bym musiała wózek kupować wtedy. A dla małego kupiłam challengera w kol utopia, dobra cena na nie jest teraz 499 zł, wiec jak za taką fajną spacerówkę jak najbardziej fajna. No i teraz mam jeszcze tego ridera, a on ma kubełkową i odwracaną spacerówkę.

ania, no wtedy w ciąży kupiłam tego challengera co potem sobie gondolę do niego kupilam i fotelik - pamiętasz?? Postanowiłam wózek zatrzymać, gondolę już sprzedałam prawie, bo mam tą druga z jasną budką:tak:

Maclarena mam:tak:

reklama
EVE a ja mam same problemy z tym Jane.
W bobowózki lecą sobie w chu... i nie wymienili mi stelaża na nowy tylko po 10 dniach przysłali jakiś używany z nowymi kołami. Po prostu paranoja. W dodatku nasz fotelik Jane strata nie chce się zapinać z tyłu ( na tym zapięciu co mocuje się pas).
Ehh ręce i nogi opadają. W poniedziałek zgłaszam sprawę do ROPK i kieruję sprawę na drogę sądową bo sklep nie przestrzega praw konsumenta i nie chce mi dać nowego towaru.
Nie wiem czy w ogóle jeszcze chce tego Jane czy może zmienić sobie wózek na JOOLZ DAY.
i moje pytanie bo wiem że któraś z dziewczyn planowała kupić JOOLZ DAY i chciałabym się dowiedzieć jak się sprawuje

Do góry