reklama
sabib
Fanka BB :)
ja dzisiaj zamówiłam na allegro łuk wiec jak przyjdzie to podziele sie spostrzeżeniami :-)
a ja mam pytanie o ksiazeczke interaktywna jaka polecacie??
a ja mam pytanie o ksiazeczke interaktywna jaka polecacie??
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Tiny Love Książeczka Dwustronna Interaktywna (2627049152) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja polecam taką, mój Łukaszek się nią zachwycał a teraz Sylwia ) pięknie ćwiczy podnoszenie głowy na brzuszku. Łukaszek był leniuszkiem nie chciał leżeć na brzuszku a z tą książęczką pięknie ćwiczył.
ania-aneczka
Ja mam tą samą co Żyrafa, ale mała nie jest zainteresowana zbytnio. W ogóle od tygodnia nic, nawet mata, którą uwielbiała.
Łuk też chcę kupić więc z chęcią popatrze co polecacie
Wiecie co. U mnie już nóżki są na styk w foteliku. Zastanawiam się kiedy będę musiała kupić następny. Fakt głowa jeszcze daleko ma żeby do góry było na styk , ale nóżki za chwilę będą wystawały. TO już trzeba nowy jak nóżki wystają?
Wiecie co. U mnie już nóżki są na styk w foteliku. Zastanawiam się kiedy będę musiała kupić następny. Fakt głowa jeszcze daleko ma żeby do góry było na styk , ale nóżki za chwilę będą wystawały. TO już trzeba nowy jak nóżki wystają?
Patili
Kilian dostal taki luk. Na razie wisi w jednym z rogow lozeczka. Kazdy element mozna odpiac - malpka to grzechotka, to w srodku pociaga sie w dol i z wibracjami wjezdza znow w gore, trzecie zwierzatko ma na brzuchu lusterko. Maly czasem zawiesza juz na nich wzrok; ale jak z wszystkim jednym dzieciaczkom cos podejdzie, a innym nie.
Universalspielbogen pour bébé : Babymoov, accessoires et matériel de puériculture bébé
Universalspielbogen pour bébé : Babymoov, accessoires et matériel de puériculture bébé
kosinka
Ja mam dostać z pracy taki Tiny Love Słoneczny Spacer - łuk na wózek, fotelik (2610894237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., ze wszystkich ogladanych tan wydawał mi si najfajniejszy, w internecie znalazłam same dobre opinie. Wypowiem sie cos wiecej jak juz go dostane ;-)
Mysza1984
lalllalalala ;-)
patili - najfajniejszy z łuków, jakie do tej pory widziałam ;-)
Ja mam tą samą co Żyrafa, ale mała nie jest zainteresowana zbytnio. W ogóle od tygodnia nic, nawet mata, którą uwielbiała.
fotelik.info :: Ochrona nóg w fotelikach tyłem do kierunku jazdy -
ania-aneczka
misiu dziękuje. Dziś właśnie pytałam Pana w sklepie i mówił, że nóżki zawsze będą wystawać i zmienia się fotelik wówczas, gdy wystaje główka poza fotelik
reklama
u nas hitem jest ta książeczka tiny love i też pięknie głowę na brzuchu ćwiczy
mata zero zainteresowania, tak samo jak ze starszą było. Dla mnie taka mata to wiele hałasu o nic. Mąż dostał w przencie w pracy, to mamy.
A łuk chcę kupić tiny love zoo
mata zero zainteresowania, tak samo jak ze starszą było. Dla mnie taka mata to wiele hałasu o nic. Mąż dostał w przencie w pracy, to mamy.
A łuk chcę kupić tiny love zoo