reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Fajny ten zapp ale nie przemawia do mnie tp składanie i rozkładanie. W maclarenie można rozłożyć siedzisko do poziomu? Eve a jak z jej składaniem? No i jest lżejsza z tego co widzę

Eve nno no jaki zakup:) chcialas takie jasne kolorki no i masz:)

Tylko jak mąz usłyszał cene Maclaren to trochę mu mina zrzędła:) Jednak Zapp przykładowo połowę tańszy, tylko 3 koła do mnie nie przemawiają

Ostatnia edycja:
ania aneczka, XLR bym nie kupiła, jest za kobylasty, jesli już to XT

Ale jak chcesz konieczne xlr to moja znjoma ma w super stanie malinowego, jak na filmiku do sprzedania, ma jeszcze 2 inne wózki, więc nie jest sfatygowany, mogę zapytać za ile chce. Ma do niego miekką gondolkę też (tak przyszłościowo ):) i spiworek, wkładke i organizer, wszystko oryginalne.

Ostatnia edycja:
jejku Wy tu już o nowych wózkach, a ja wczoraj martwiłam się co ja równie wygodnego jak Marita kupię mojemu dzieciątku, chciałabym tym wózkiem jeździć jak najdłużej. A Wy planujecie zmianę jeszcze w tym roku, czy dopiero po zimie?

Jelsa w zależności jak Emilka będzie rosła. Chciałabym zimę przejeździć w gondoli, ale jak nie to w spacerówce od Jedo. A na wiosnę chce już kupić spacerówkę:) I chyba skusze się na Maclaren, ale to muszę na żywo gdzieś wyczaić.

ja muszę chyba kupić a raczej wporodukować spacerówkę , w której będzie można spać na brzuszku, bo inaczej sobie tego na razie nie wyobrażam:szok:

polećcie mi jakąs dobrą czapkę? wszytskie mam dziadoskie ;/

reklama
kurcze wy juz o spacerówkach :-)
ja mam nadzieje ze Majka bedzie jak najdłuzej w x-landerze jezdzic :-) a potem sie zobaczy :-)
ann ja tez mam same beznadziejne czapki :wściekła/y: albo uszek nie zakrywaja, albo to wiazanie za krótkie....ale kupiłam w smyku dwie takie dosyc sensowne z nausznikami :-)

Do góry