Mi się jeszcze podba ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Baby Jogger CITY MINI GT 2012 wózek spacerowy Nowość może kiedyś
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Fajny ten zapp ale nie przemawia do mnie tp składanie i rozkładanie. W maclarenie można rozłożyć siedzisko do poziomu? Eve a jak z jej składaniem? No i jest lżejsza z tego co widzę
Eve nno no jaki zakup chcialas takie jasne kolorki no i masz
Tylko jak mąz usłyszał cene Maclaren to trochę mu mina zrzędła Jednak Zapp przykładowo połowę tańszy, tylko 3 koła do mnie nie przemawiają
Eve nno no jaki zakup chcialas takie jasne kolorki no i masz
Tylko jak mąz usłyszał cene Maclaren to trochę mu mina zrzędła Jednak Zapp przykładowo połowę tańszy, tylko 3 koła do mnie nie przemawiają
Ostatnia edycja:
ania-aneczka
Baby Gizmo Maclaren Techno XLR Review - YouTube teraz widze właśnie jak się go składa. No dla mnie rewelacja Tylko ta cena Ale z tego co czytam to jest wart swojej ceny. A Ty Eve widziałaś w nim jakieś wady? Sprawdza się na każdej nawierzchni? np. na plaży, w lecie
ania aneczka, XLR bym nie kupiła, jest za kobylasty, jesli już to XT
Ale jak chcesz konieczne xlr to moja znjoma ma w super stanie malinowego, jak na filmiku do sprzedania, ma jeszcze 2 inne wózki, więc nie jest sfatygowany, mogę zapytać za ile chce. Ma do niego miekką gondolkę też (tak przyszłościowo ) i spiworek, wkładke i organizer, wszystko oryginalne.
Ale jak chcesz konieczne xlr to moja znjoma ma w super stanie malinowego, jak na filmiku do sprzedania, ma jeszcze 2 inne wózki, więc nie jest sfatygowany, mogę zapytać za ile chce. Ma do niego miekką gondolkę też (tak przyszłościowo ) i spiworek, wkładke i organizer, wszystko oryginalne.
Ostatnia edycja:
ania-aneczka
Eve to zapytaj proszę o cenę a Ty masz który model xt?
ania-aneczka
Jelsa w zależności jak Emilka będzie rosła. Chciałabym zimę przejeździć w gondoli, ale jak nie to w spacerówce od Jedo. A na wiosnę chce już kupić spacerówkę I chyba skusze się na Maclaren, ale to muszę na żywo gdzieś wyczaić.
reklama
sabib
kurcze wy juz o spacerówkach :-)
ja mam nadzieje ze Majka bedzie jak najdłuzej w x-landerze jezdzic :-) a potem sie zobaczy :-)
ann ja tez mam same beznadziejne czapki albo uszek nie zakrywaja, albo to wiazanie za krótkie....ale kupiłam w smyku dwie takie dosyc sensowne z nausznikami :-)
ja mam nadzieje ze Majka bedzie jak najdłuzej w x-landerze jezdzic :-) a potem sie zobaczy :-)
ann ja tez mam same beznadziejne czapki albo uszek nie zakrywaja, albo to wiazanie za krótkie....ale kupiłam w smyku dwie takie dosyc sensowne z nausznikami :-)