reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka ja też się nie mogę doczekać mimo że mieszkam na parterze
ale podejrzewam że tym wózkiem będę jeżdziła tu do miasta a spacerówkę lżejszą kupię bo ten wózek to średnio do bagażnika się mieści gondolka musi być w środku auta a stelaż w bagażniku

reklama
ania - a sklepy Smyk macie w Bydgoszczy?? Bo w smyku powinny byc maclareny :tak:

Ja trochę zmieniłam furę :-D

IMAG0305.jpg

Mysza, ten mój poprzedni to dopiero sztywniak, tu wbrew pozorom amortyzacje jest bardzo dobra :tak:

DariaN - naraze tak, mam do niego orygnalną torbę i parasol z filtrem też od Jane. a najśmieszniejsze jest to że siedzisko spacerowe ridera pasuje na challengera :tak:

tygryskowa - wkońcu sprostali oczekiwaniom i zapp się rozkłąda do spania :tak: Wcześniejsze modele mają nieruchome plecy, a co dopiero mówić o obracanym siedzisku - no brawo! Dzięki za linka, bo się dowiedziałam czegoś nowego:tak:

Także DariaN - chyba nie musisz się zastanawiać, cena też fajna:tak: Gdybym nie miała maca to bym go kupiła dla większego już Wojtusia :-) a zresztą kto wie co mi odbije :-D

EVE właśnie oglądałam tego zappa i fajnie że zmienili to siedzisko na rozkładane tylko czy znów będzie dobry ten kubełek no bo przecież w riderze kubełek mamy :) ale cały czas się poważnie nad nim zastanawiam szczególnie że cena jest ekstra :) zobaczymy jak to będzie i czy coś innego w oko mi nie wpadnie
na razie jednak musze pomyśleć o zakupie parasolki do ridera - cena mi się tylko jej nie podoba
no i wybrałam już kolejny fotelik dla mojej niuńki o taki Fotelik Recaro Young Sport Grey 9-36Kg - Ceneo.pl

kurcze ogładałam właśnie film o tym zappie i powiem że wg mnie to nie fajnie on się składa trzeba zdemontować siedzisko spacerówki i wtedy złożyć zresztą http://www.youtube.com/watch?v=S6dvu29L710

Ostatnia edycja:
Daria my mamy dla Zuz ten fotelik i ja mega zadowolona jestem, dla Oli też już mamy, bo z punktów udało nam się wziąć

Ja też myślałam o tym zappie, ale nie wiem czy tam dziecku aż tak wygodnie, te siedzisko jakieś małe mi się wydaje, i rzeczywiście ten Xtra ma demontowane siedzisko, te starsze modele się składają jako jedno, tylko że nie mają pozycji leżącej...

Ja jednak bardzo zastanawiam się nad tym ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: VIPER 2012 wózek spacerowy

reklama
Daria, ja również posiadam Recaro i jesteśmy bardzo zadowoleni, dla małej również kupimy ten fotelik. Co do zapp, to mi nie przeszkadza, że się siedzisko rozkłada osobno. Wielki plus to możliwość przekładania siedziska i rozkładanie go do pozycji leżącej. Teraz mam spacerówkę Cosatto, bardzo lekką, ale brakowało mi obracanego siedziska, no i możliwość przypięcia maxi cosi:) można dokupić torbę do niego jak na filmiku Quinny Zapp Xtra 2011 - YouTube

Do góry