reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve jestes niemzliwa:-D

fasolinko ja mam taki PARASOLKA Z WÓZKIEM 4W1 X-TRALL - WYSYŁKA EUROPA (2592214812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jesem z niego bardzo zadzwolna. Amorzacja super, na razie sprawdza się we wszskich warunkach...chdniki, dziury, trawa, las, nawe ścieżki wspane kamczkami, inne wozki miał spory problem.oczwiście mam pare drobnch zastrzeżeń, ale zat ą cene dla mnie rewelacja. Byłam napalna na mutsy dopoki nie przmierzłam się do niego w sklepie. Ale mśle że nie będziesz miała problemu ze sprzedażą jeżeli ci nie odopwiada, one są bardzo chodliwe.

Ostatnia edycja:
reklama
Mysza - dobry wybór :tak: Znajoma ma dzieciaki z podobną różnica wieku jak Ty i kupiła podwójnego elita - jest mega zadowolona. Teraz testuje go nad morzem i też pisała że rewelacja. W joggerach fajna jest ta budka - to ich zdecydowany plus. A chciałabyś 3 kołowego czy 4 kołowego. Bo teraz jest też jakiś nowy city mini GT, kółka ma takie fajniejsze chyba:tak:

fasolinka - ja mam też wózek Jane, ale mój ma stelaż typowy dla spacerówek, na nim mam osadzona gondolę, amortyzacja jest narazie niewielka (im cięższy będzie Wojtek tym lepiej wózek sie będzie uginał). Nam to w zasadzie nie przeszkadza, bo my się poruszamy po chodnikach z kostki, wiec luz. Ale chęć wypróbowania czegoś innego jest wielka :tak:

fasolinko ja sie zastanawiałam nad mutsym ale on w życiu nigdy by mi do bagażnika nie wszedł więc zdecydowałam się na Ridera tak jak EVE ci napisała i w nim masz do wyboru rodzaj amortyzacji na miękkie i twarde (zmienia się to między tylnymi kołami) spacerówka jest w nim kubełkowa do 15 kg. Ja jestem zadowolona z niego bo super się prowadzi (tylko w razie chęci zakupu musisz spojrzeć sobie dokładnie na przednie kółka, ja trafiłam akurat egzemplarz w którym miałam uszkodzone łożysko i oddałam stelaż żeby mi wymienili), szybko się składa i rozkłada, jedyny dla mnie minus to ciężki stelaż - jest co targać na drugie piętro :) no ale coś za coś w końcu to nie parasolka :)

Fasolinka ja mam Roana Maritę i pisałam juz w Hitach że ma właśnie rewelacyjną amortyzację, dwie dziewczyny które też mają Maritę też pisały że są zadowolone, ja nie zamieniłabym go na żadnego innego:-)

Martulka
Ty kupiłaś Lareta którego ja też brałam pod uwagę, napisz jak Ci się nim jeździ?

DariaN - to ile on wazy?? Mój 9 kg plus gondolka 4 i mam takie siniary na nodze od wnoszenia, że spodenek ubrać nie moge bo mi wstyd :baffled: Ja nadal go nie obejżałam.

DariaN - to ile on wazy?? Mój 9 kg plus gondolka 4 i mam takie siniary na nodze od wnoszenia, że spodenek ubrać nie moge bo mi wstyd :baffled: Ja nadal go nie obejżałam.

EVE sam stelaż 9,5 kg przynajmniej tak podają, a gondola transporter pewne z 7 kg będzie mieć jak nie wiecej, na szczęście nie odczuwa się tego podczas jazdy tylko jak się ją niesie :)

Asiu dziewczyny właśnie to chwaliły:) Też zamierzam kupić. A widziałaś ją gdzieś w bydgoszczy czy zamawiasz w necie?

Dziewczyny posiadające Leżaczki bujaczki fisher price te zielono niebieskie. Czy można prać to pokrycie? bo chce używany kupić bo na nowy kasy nie mam a jak wiecie mąż mnie namówił, że kupić huśtawkę bright starts i nie kupilam FP , a teraz chce:)

reklama
Do góry