reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve myślałam nad baby jogger citi select, a jeśli nie, to trzykołowiec GT, albo citi mini 4. Ten select ma fajną opcję podwójnego wózka i trochę żałuję, że teraz tego nie wzięłam pod uwagę...

Ostatnia edycja:
reklama
aniu-aneczko - można , można prać, as zanim kupisz sprawdź w auchan ( jeżeli masz blisko) jego cenę bo my kupiliśmy za 200zł ( bez promocji) - czyli bardzo okazyjnie .

Dziewczyny, potrzebuję Waszej opinii ;-) czaję się na kupno interaktywnej dwustronnej ksiązeczki, dokładnie takiej: Mamas&Papas Dwustronna książeczka Baby Play - DwaKolory.pl Ceny wszędzie podobne.... Wydaje mi się, że niektóre z was sobie chwaliły zakup, ale chciałam się jeszcze upewnić :-)

Asiu ja kupiłam tą książeczkę Tiny Love dziś mi przyszła i jakie było moje zaskoczenie jak włożyłam ją do kołyski córci a ona nie mogła od niej wzroku oderwać taka była zachwycona :)
Tiny Love Książeczka interaktywna dwustronna (2584695740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nadii - ja nie znam, ale dla mnie za krótka budka, teraz taką mam przy Ninie i nie chroni ani przed słońcem, ani przed wiatrem. No, ale może Ty nie masz takiej potrzeby, tu na wyspach niestety pogoda zmienia się 100 razy w ciągu dnia
Daria, Asia- ja miałam podobną przy Ninie i to jeden z lepszych zakupów. Długo się nią bawiła

http://www.calydlamamy.pl/zabawki-d...ywna-dwustronna-ksiazeczka--605566106359.html

Daria, Mysza dziękuję Wam bardzo za opinie ;-)już zamówiłam tę z linka jaki zamieściłam i do tego zawieszkę Zawieszka Zebra Emma - DwaKolory.pl Droga skubana, ale urzekła mnie ta zebra :-D (oby Lena podobne odczucia miała jak mamusia:sorry2:)
a ogólnie zaczęłam się zastanawiać nad takimi czarno białymi zabawkami bo... Kupiłam sobie ostatnio w deichmannie papcie czarne z białym Snoopy'm. Gdy leżałam z Leną na podłodze, strasznie mi się na te lacze gapiła... Wręcz wzroku od nich oderwać nie mogła. Przejechałam jej jednym kilka razy nad głową a ona oczy jak 5 zł :-D więc postanowiłam poszperać, a pamiętałam, że któraś coś wspominała o tych książeczkach... Bo jej przecież śmierdzącym laczem zabawiać nie będę :sorry2::-)

:-D

Sara w łóżeczku też ma kolorowo :-)

DSC06574.JPG

Jelsa, ogólnie jestem zadowolona z Lareta, niezaprzeczalne jego plusy jak dla mnie: *super zwrotność, *rozstaw kół - zawsze obie osie mieszczą się na podjazdach (klatka w bloku, schody do tunelu pod ulicą, itp.), *duży zakres regulowania rączki, *możliwość noszenia gondoli za pałąk od budki, *szybko i łatwo zdejmowana buda - obie warstwy (na wyjazdach gondola robi za kołyskę do spania), *długość wewnętrzna gondoli,
minusy: *wielkość złożonego stelaża, *słaba amortyzacja (ale podobno można to wyregulować - nie mam czasu tego "rozkminić"), *małe dojście do torby pod wózkiem, *torba załadowana dwiema butelkami 2l sprawia, że przy ostrym skręcie nieznacznie obcierają się o nią przednie koła, *szerokość wewnętrzna gondoli.
"Więcej grzechów nie pamiętam.." i "postarajcie się żeby te minusy nie przysłoniły Wam plusów" :-D

A co do biało-czarnych gadżetów, to Emi zachowuje się jak zahipnotyzowana patrząc na tą ścianę, a może robić to godzinami:

reklama
Do góry