Sophie te kocyki ażurowe miałam przy Alicji i teraz też zamierzam ich używać, bardzo są fajne i jestem z nich super zadowolona :-) Ja Już też kącik dla małej urządziłam, wszystko poprane, poprasowane, torba spakowana tylko imienia wciąż brak :-(
reklama
martulka84
Fanka BB :)
Mamciu pewnie takie seksi.. wydekoltowane.. hm.. no wiesz..
Kurcze mam coś problem z wklejaniem zdjęć, wiec tylko link:
H&M MAMA!!TUNICZKA DO KARMIENIA MALUSZKA Roz.L (2329713980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
H&M MAMA!!TUNICZKA DO KARMIENIA MALUSZKA Roz.L (2329713980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mamcia_86
Fanka BB :)
bo mi mama mowila, ze nie mam ubietac tych na guziki, bo z daleka widac, że karmie i wszystko mi widać, że lepiej zwykłą blyzkę podwinąć i zakryć brzuszek pieluszką...
a ta bluzeczka co Jelsa wstawiła, to rzeczywiście wygodniejsza? Trochę się boje, że mi mleko poleci, przy odpinaniu stanika i bluzke pobrudze, ale może się mylę???
a ta bluzeczka co Jelsa wstawiła, to rzeczywiście wygodniejsza? Trochę się boje, że mi mleko poleci, przy odpinaniu stanika i bluzke pobrudze, ale może się mylę???
tak jak pisze Wika latem to pół biedy , jakąś na ramiączkach czy większy dekolt i cycka można szybko uwolnić...
albo rozpinaną koszulę też dobre wyjście
Ann nie ma tego złego... przynajmniej po sklepach możesz sobie polatać i kupić coś nowego fajnego hehe
a do zimy coś się wymyśli
albo rozpinaną koszulę też dobre wyjście
Ann nie ma tego złego... przynajmniej po sklepach możesz sobie polatać i kupić coś nowego fajnego hehe
a do zimy coś się wymyśli
reklama
LIDL Polska - lidl.pl
ładny zestawik dla księżniczek już od 62
ładny zestawik dla księżniczek już od 62