reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Patra - gratuluję zakupu :tak:

DariaN
- a jak Ty z wozem stoisz?? Bo przez ten mój brak netu nie wiem nawet czy juz masz?? Kupiłam wczoraj ten przewijak w ikea co Ty masz, tylko że chcę go pomalować:tak:

EVE u mnie tak jak było z zamiarem kupna wozu - czyli zamawiam jak wychodzę ze szpitala z malutką 3 dni i wóz u mnie :) takie miałam od początku założenie i tego się trzymam (zamawiam na światwózków bo sprawdzony sklep i wiem że nie będę prowadzić bojów tak jak z fotelikiem). Nęka mnie tylko ta kolorystyka cholerna ale to już nie będę zawracać WAM głowy bo ile można :)
a odnośnie przewijaka sama się zastanawiałam nad pomalowaniem go na kolor biały pod kolor komody ale stwierdziłam że zostawię bo w takim kolorze mamy łóżko w sypialni więc pasuje :)

Petra fajne te warriory są. Gratuluje zakupu:-).

To ja się jeszcze pochwalę też chyba ostatnim zakupem **** Komoda kąpielowa Primi Sogni Open Pratic **** (2441100915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Odkupiłam używaną od znajomej za 100 zł, ten pierwszy wzór z misiami. Myśle, że jest bardzo praktyczna. Powrzucam zdjęcia jak już ogarnę koncik dla Małego:-).

Betunka zdaje mi się że kiedyś pisałaś coś o kupnie rożka z Bielska Biełej? Becik ROŻEK PRODUCENT BLANCA Sklep Bielsko-Biała (2416561219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy to był może ten? Jak mi sie nie pomieszało to mogłabyś napisać jakie są jakościowo te rożki?

reklama
Nawet nie patrzę na te ceny :-D
DariaN - ja pomaluję ale nie na biało jednak, bo przewijak stanie u nas w sypialni a ja mam meble koloru dębu (łóżko, komoda) i na taki pomaluję. Jak bym miała jasne takie łóżko czy komode to bym zostawiła.
Kupiłam jeszcze te pojemniki do zawieszenia http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10224660/

A Ty kupiłaś ten miekki przewijak, czy masz taki twardy na ten stół??

Ostatnia edycja:
Do góry