reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Patra - śliczny wózek. Wzięłaś w tym fioleciku?

Kosinka - za taką cenę, to jak za darmo;-) A te beciki mają piękne wzory. Ja nie mam becika, bo myślałam, że będzie za gorąco, a teraz sie zastanawiam, czy przypadkiem nie powinnam sie jednak zaopatrzyć...

Kosinka - właśnie miałam pisać to co Mamcia. Za taką cenę to mi nawet nie było warto robić samej. Bawełna ok., wyprałam wyprasowałam i nic się nie dzieje z nim. I wzory mają fajne - polecam :tak:

Mamcia- mi się taki rożek sprawdził bo jest bardziej puchaty niż kocyk np i często na nim malucha kładłam jak na małej kołderce, więc jak się nie przyda tak tradycyjnie do noszenia to w jakiś inny sposób na pewno.

Kosinka moglabym jedynie poworzyc za Betunka. Rowniez jestem zadowolona z zakupu.

Pochwale sie swoimi "arcydzielami" do pokoju malucha:

P6267348.jpg Tak chodzily za mna te drewniane literki, ale jakos nie moglam sie zdecydowac i cos zamowic. W koncu kupilam filc i sama zrobilam!

Do kompletu aplikacje - dwa sloniki:

Zobacz załącznik 478139

Mamcia ja pierwszych dni, tygodni życia Małej sobie nie wyobrażam bez rożka, była malutka a w nim super sie ją trzymało. Do spania też sprawdzał się idealnie.
Betunka no to się skusze jak polecasz:tak:. Wzory są boskie:-). Miałam nadzieje, żę któraś z babć zapyta czy nie potrzebowalibyśmy czegoś, ale jakoś na razie zero pytań, a rożek potrzebuje od razu, więc sama kupie. A babciom będę musiała coś innego na potem wymyślić.

Daria - ja też mam ten tańszy, coś mi się źle wkleiło :tak: A pojemniki miała sasiadka na przewijaku i wydają mi się praktyczne:tak: :tak:Można tam husteczki połozyć, czy jakiś kremik, czy pieliszkę. Ja nie miałam wcześniej, bo miejsca na przewijak nie było w mojej starej sypialni.

Co do rożków, to ja tak średnio uzywałam przy Adzie i mam jeden po niej, a jeden dostałam nowy od znajomej, więc w sumie mam dwa - zielony i żółty - misie na chmurce.

reklama
Patili świetne te twoje literki, szkoda że nie jestem taka zdolna.
Ja się cały czas zastanawiam czy te rożki się do czegoś przydadzą czy nie... Pomyślałam na początku, że jeden może się przydać a że zostało nam kasy z zakupu materaca kupiłam też taki kremowy w czerwone kwiatki, z kokardką i w ogóle bajer żeby w razie czego był przynajmniej do ozdoby. Jak kupowaliśmy pościel sprzedawca nam dołożył gratis rożek ecru do kompletu, a w między czasie moja mama kupowała nam ciuszki do szpitala i kupiła taki cieniutki żółty w króliczki i pewnie tylko ten będzie w użyciu. Tak samo wszyscy dają nam czapeczki, mam już 7.

Do góry