reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Kaliope -wysłane ;-)

Mela- pokoik cudny i wszystko pięknie przygotowane. Ja w przyszłym tyg przygotowuję w końcu kołyskę bo A. to nie wiem czy da radę a poza tym to samo frajda to mu tego nie oddam :-D

A ja dzisiaj przy okazji wizyty w Realu skoczyłam do Kappahl'a i wycziłam kurtkę skorzaną dla Franka przecenioną ponad 50% i takie drobnostki jeszcze kupiłam dla maluszka:

ogrodniczki :)

i kombinezonik/dresik

reklama
Daria, a jak u Ciebie zakończyla się sprawa łóżeczka, oddali Ci kaskę? bo widzę że jednoczesnie wysmarowali Ci że jesteś niecierpliwa:baffled::szok:

jelsa tak tak oddali mi po wielkich trudach i bojach pieniążki za to łóżeczko :)
No oczywiście że byłam niecierpliwa (więc napisali prawdę) i ich nękałam codziennie tak jak mi radziłaś bo pewno do dnia dzisiejszego bym ich nie odzyskała :) Tłumaczenia że mi zrwócą jak szef wróci z zagranicy (jak mijał termin) i takie tam różne inne ich wymówki, no ale jak ich poinformowałam, że mają 24h na zwrot bo poinformuję policję to i szef z zagranicy chyba przyleciał co by mi przelew zrobić haha:) Mało tego mieli jeszcze tupet żeby mnie prosić o unieważnienie komentarza - no jasne jasne już go unieważnie :)
Najważniejsze jednak że pieniądze zwrócili i mam spokój (no oczywiście bez przesyłki za samo łóżeczko) bo ile można było czekać :)

Daria mnie oddali za przesyłkę też (jasno im napisalam że za przesylke też chcę), Tobie też powinni oddać bo nie zwróciłaś im tego łózeczka bo Ci się nie podobało, tylko dlatego że było niekompletne, a to przecież nie Twoja wina

jelsa już mi się nie chce nawet z debilami użerać (a fakt przesyłka prawie 30,00 zł) o tą przesyłkę, ale jak wystosowali do allegro o zwrot prowizji to napisałam im moje zdanie że skoro nie zwrócili mi za przesyłkę to i zwrotu prowizji nie powinni dostać bo z jakiej racji i co... allegro widocznie ma to też w d... bo poinformowali mnie że zwrócili mu prowizję :)

dokładnie :)
ale ostatnio napisał do mnie ktoś maila czy skierowałam sprawę tego sprzedawcy na policję bo on też czeka tak jak ja za zwrotem pieniędzy i że odzewu brak - no masakra jakaś :) oby nigdy więcej takich akcji :)

reklama
Do góry