reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Sophie te kocyki ażurowe miałam przy Alicji i teraz też zamierzam ich używać, bardzo są fajne i jestem z nich super zadowolona :-) Ja Już też kącik dla małej urządziłam, wszystko poprane, poprasowane, torba spakowana tylko imienia wciąż brak :-(

reklama
latem naprawdę nie ma aż takiego wielkiego problemu z tymi bluzkami.... wystarczy z większym dekoltem albo topik na ramiączkach:tak: z Igorem zimą to dopiero była zagwostka co założyć, żeby szybko cyca wyciagnąć:szok::-D

bo mi mama mowila, ze nie mam ubietac tych na guziki, bo z daleka widac, że karmie i wszystko mi widać, że lepiej zwykłą blyzkę podwinąć i zakryć brzuszek pieluszką...

a ta bluzeczka co Jelsa wstawiła, to rzeczywiście wygodniejsza? Trochę się boje, że mi mleko poleci, przy odpinaniu stanika i bluzke pobrudze, ale może się mylę???

tak jak pisze Wika latem to pół biedy , jakąś na ramiączkach czy większy dekolt i cycka można szybko uwolnić...
albo rozpinaną koszulę ;) też dobre wyjście :)

Ann nie ma tego złego... przynajmniej po sklepach możesz sobie polatać :-p i kupić coś nowego fajnego :-p hehe

a do zimy coś się wymyśli :-p

reklama
Do góry