reklama
Eve- teraz muszę lecieć ale jak wrócę to Ci wytłumaczę co i jak. Na gumeczce tkanina nie elastyczna (a taka pewnie ta bawełna w sówki jest) nie będzie się tak fajnie układać. Ja w sumie miałam taką tkaninkę też zamawiać to mogę Ci takie zrobić tylko mi wymiary materacyka podaj .
ania-aneczka
Fanka BB :)
Betunko Ty nasza forumowa zdolniacho Świetne cudeńka To opakowanie na butelki rewelacja !!! Też bym się pisała
Przecież markę Motherhood też stworzyła kobietka, którą zainspirowała ciąża Zaczęła chyba od rogala bo stwierdziła, że nie może spać i to musi się skończyć Zaczęła sama szyć, projektować az w końcu zatrudniła sporo ludzi i działa na dużą skalę jak wiecie Widziałam wywiad z tą kobietką Wiec Betunko do dzieła
Przecież markę Motherhood też stworzyła kobietka, którą zainspirowała ciąża Zaczęła chyba od rogala bo stwierdziła, że nie może spać i to musi się skończyć Zaczęła sama szyć, projektować az w końcu zatrudniła sporo ludzi i działa na dużą skalę jak wiecie Widziałam wywiad z tą kobietką Wiec Betunko do dzieła
myszkowska
Dziewczynki wejdźcie sobie tutaj -> MAMAeBABY - Przede wszystkim dla Kobiet | Portal nowoczesnej mamy: Konkurs "Podaruj prezent" można sobie ściągnąć za darmo słuchowisko, albo bajkę, albo grę Ja sobie ściągnęłam trzy świnki
Dodatkowo jak się poleci, to jeszcze buteleczka z Aventu się kłania ;-)
Dodatkowo jak się poleci, to jeszcze buteleczka z Aventu się kłania ;-)
sabib
myszkowska
Betunka, dopiero zauważyłam Twoje cudeńka!
PRZEPIĘKNE!
Ja czekam teraz aż mi mamcia przywiezie maszynę do szycia do Stolnicy i tez się zabieram za szycie pościeli, przyborników do łóżeczka i innych gadżetów.
Kreatywne mamy do boju! :-)
PRZEPIĘKNE!
Ja czekam teraz aż mi mamcia przywiezie maszynę do szycia do Stolnicy i tez się zabieram za szycie pościeli, przyborników do łóżeczka i innych gadżetów.
Kreatywne mamy do boju! :-)
reklama