reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Eve- teraz muszę lecieć ale jak wrócę to Ci wytłumaczę co i jak. Na gumeczce tkanina nie elastyczna (a taka pewnie ta bawełna w sówki jest) nie będzie się tak fajnie układać. Ja w sumie miałam taką tkaninkę też zamawiać to mogę Ci takie zrobić tylko mi wymiary materacyka podaj :tak:.

Betunko Ty nasza forumowa zdolniacho :) Świetne cudeńka:) To opakowanie na butelki rewelacja !!! Też bym się pisała :tak:
Przecież markę Motherhood też stworzyła kobietka, którą zainspirowała ciąża:) Zaczęła chyba od rogala bo stwierdziła, że nie może spać i to musi się skończyć:) Zaczęła sama szyć, projektować az w końcu zatrudniła sporo ludzi i działa na dużą skalę jak wiecie:) Widziałam wywiad z tą kobietką:) Wiec Betunko do dzieła;)

piękne zakupy poczyniłyście dziewczyny :-)
batunka twój talent powala mnie na kolana!!!!!!!!!!!!!! naprawdę pozazdrościc takich zdolności :-) SDC10969.jpgSDC10970.jpgSDC10971.jpgSDC10972.jpgSDC10973.jpgSDC10974.jpg
a to mój wczorajszy zakup :-)

Betunka, dopiero zauważyłam Twoje cudeńka!
PRZEPIĘKNE!

Ja czekam teraz aż mi mamcia przywiezie maszynę do szycia do Stolnicy i tez się zabieram za szycie pościeli, przyborników do łóżeczka i innych gadżetów.

Kreatywne mamy do boju! :-)

reklama
Do góry