reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

sabib ale bryka super :)

ja kupiłam dzisiaj pampersy newborn bo była promocja w rossmanie za 19,99
i jeden dałam dla Zuzi lalki hehe żeby zobaczyc jak to wygląda hehe

widziałam też w rossmanie taką pakę pieluszki huggies plus do tego jakies ręczniczki i jedno opakowanie mokrych chusteczek i to za 20 zł też

reklama
sabib super zakup:tak:. Strasznie podoba mi sie kolor Twojej podłogi:-).
betunko zainspirowałaś mnie i postanowiłam też coś zrobić:tak:. Jutro jade po maszynę do szycia do moich rodziców i jakieś materiały muszę pokupować, wybiorę sie tez do babci bo ona dużo szyje i moze ma jakieś fajne tkaniny. Problem w tym że w życiu maszyny do szycia nii obsługiwałam:-D. Ale może okaże sie że mam jakis ukryty talent:-D.

A i dziewczyny dziś byłam w Jysk i tam sa te tkaniny w sowy i sporo innych. Tyle, że cena dość wysoka 5m na 1,30(jak dobrze pamiętam) 99zł. Opłaca sie jak ktoś dużó potrzebuje, albo ewentualnie żeby kupiś z kimś na spółę. Na allegroone chyba też dość drogie były.
A i w rossmanie tez byłam, pokupowałam te malutkie kosmetyki do szpitala. I bawełniane majtochy:-D, bo tye siateczkowe mi nie pasują, po porodzie miałam zwykłe bawełniane i te wkłady i było ok.

sabib - super wózio, fajny kolorek :tak:

betunka - moja gondola niby 40 szer i 81 dł., ale materacyk muszę zmierzyć dokładnie,a wyniosłam gondolę na nowe mieszkanie:baffled: Ale te dwa kawałki jak pisałaś by wystarczyły.

Kosinka a u was można bawełniane majtki? dopytaj się
bo u nas nawet przy cesarce każą siatkowe chociaż kiedyś było tak że mogłam bawełniane przy cesarce

joasiah wiesz co w sumie nie wiem. Wcześniej rodziłam w innym szpitalu i nikt sie nie wtrącał w co sie ubieram. Teraz mam zamiar w innym, więc dopytam jeszcze położnej. Jak coś to i tak do domu się przydadzą.

reklama
Do góry