reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

sabib ale bryka super :)

ja kupiłam dzisiaj pampersy newborn bo była promocja w rossmanie za 19,99
i jeden dałam dla Zuzi lalki hehe żeby zobaczyc jak to wygląda hehe

widziałam też w rossmanie taką pakę pieluszki huggies plus do tego jakies ręczniczki i jedno opakowanie mokrych chusteczek i to za 20 zł też

reklama
sabib super zakup:tak:. Strasznie podoba mi sie kolor Twojej podłogi:-).
betunko zainspirowałaś mnie i postanowiłam też coś zrobić:tak:. Jutro jade po maszynę do szycia do moich rodziców i jakieś materiały muszę pokupować, wybiorę sie tez do babci bo ona dużo szyje i moze ma jakieś fajne tkaniny. Problem w tym że w życiu maszyny do szycia nii obsługiwałam:-D. Ale może okaże sie że mam jakis ukryty talent:-D.

A i dziewczyny dziś byłam w Jysk i tam sa te tkaniny w sowy i sporo innych. Tyle, że cena dość wysoka 5m na 1,30(jak dobrze pamiętam) 99zł. Opłaca sie jak ktoś dużó potrzebuje, albo ewentualnie żeby kupiś z kimś na spółę. Na allegroone chyba też dość drogie były.
A i w rossmanie tez byłam, pokupowałam te malutkie kosmetyki do szpitala. I bawełniane majtochy:-D, bo tye siateczkowe mi nie pasują, po porodzie miałam zwykłe bawełniane i te wkłady i było ok.

sabib - super wózio, fajny kolorek :tak:

betunka - moja gondola niby 40 szer i 81 dł., ale materacyk muszę zmierzyć dokładnie,a wyniosłam gondolę na nowe mieszkanie:baffled: Ale te dwa kawałki jak pisałaś by wystarczyły.

Kosinka a u was można bawełniane majtki? dopytaj się
bo u nas nawet przy cesarce każą siatkowe chociaż kiedyś było tak że mogłam bawełniane przy cesarce

joasiah wiesz co w sumie nie wiem. Wcześniej rodziłam w innym szpitalu i nikt sie nie wtrącał w co sie ubieram. Teraz mam zamiar w innym, więc dopytam jeszcze położnej. Jak coś to i tak do domu się przydadzą.

reklama
Do góry