reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

betunka kop w dupala i ruszaj z produkcją i niedługo widzimy Cię w DDTVN w biznesach kobiet :cool: i umówmy się że my , ciotkiBB , jako ten "kop w dupala" mamy zniżkę :-Da na reszcie możesz zbijać interes !! toż to się na mega interes szykuje taki talent i pomysł !! stronkę , sklep internetowy i możesz sobie w domu po jakimś czasie pracować i nie wracać do pracy i siedzieć z dzieckiem i interesy robić :-) POWODZENIA ŻYCZĘ !!

reklama
Betunka, szczęki do teraz nie mogę znaleźć, kocyk cudo, a te przeszycia imitujące pęknięcie skorupki i te czerwone gierki no bajka. Też byłabym zainteresowana takim kocykiem, podeslij mi też proszę cenę na priv,

betunka te rzeczy są rewelacyjne!!! Zazdroszczę talentu. Weź sie do roboty, ruszaj z produkcją i daj nam szansę też mieć takie cuda :-). Powrzucaj fotki z inymi produkcjami, bo jestem strasznie ciekawa:tak:

Eve - no pewnie bym coś wymyśliła ;-)

Jejku dziewczyny nie wiedziałam że Wam się to tak spodoba. Ja uwielbiam takie rzeczy robić po prostu jestem uzależniona :-D.
Muszę się w takim razie zorganizować i coś podziałać żebyście też skorzystały :)

A to drobne owoce mojej wczorajszej bezsenności (uwielbiam cierpieć na bezsenność ale tylko w poblizu mojej pracowni bo inaczej to cierpię :-p:-D)

pokrycie-prześcieradełko na materacyk do wózka

i dwustronna wkładka na siedzisko spacerowe do Maclarena XLR-a

reklama
Do góry