betunka kop w dupala i ruszaj z produkcją i niedługo widzimy Cię w DDTVN w biznesach kobiet i umówmy się że my , ciotkiBB , jako ten "kop w dupala" mamy zniżkę a na reszcie możesz zbijać interes !! toż to się na mega interes szykuje taki talent i pomysł !! stronkę , sklep internetowy i możesz sobie w domu po jakimś czasie pracować i nie wracać do pracy i siedzieć z dzieckiem i interesy robić :-) POWODZENIA ŻYCZĘ !!
reklama
Witam Was dziewczyny!
Mam takie pytanie czy do wózka kupujecie dodatkowy materacyk?
ja nie kupuje ;-) wykładam tylko flanelką-takie prześcieradło żeby było
kosinka
Fanka BB :)
betunka te rzeczy są rewelacyjne!!! Zazdroszczę talentu. Weź sie do roboty, ruszaj z produkcją i daj nam szansę też mieć takie cuda :-). Powrzucaj fotki z inymi produkcjami, bo jestem strasznie ciekawa
Eve - no pewnie bym coś wymyśliła ;-)
Jejku dziewczyny nie wiedziałam że Wam się to tak spodoba. Ja uwielbiam takie rzeczy robić po prostu jestem uzależniona .
Muszę się w takim razie zorganizować i coś podziałać żebyście też skorzystały
A to drobne owoce mojej wczorajszej bezsenności (uwielbiam cierpieć na bezsenność ale tylko w poblizu mojej pracowni bo inaczej to cierpię )
pokrycie-prześcieradełko na materacyk do wózka
i dwustronna wkładka na siedzisko spacerowe do Maclarena XLR-a
Jejku dziewczyny nie wiedziałam że Wam się to tak spodoba. Ja uwielbiam takie rzeczy robić po prostu jestem uzależniona .
Muszę się w takim razie zorganizować i coś podziałać żebyście też skorzystały
A to drobne owoce mojej wczorajszej bezsenności (uwielbiam cierpieć na bezsenność ale tylko w poblizu mojej pracowni bo inaczej to cierpię )
pokrycie-prześcieradełko na materacyk do wózka
i dwustronna wkładka na siedzisko spacerowe do Maclarena XLR-a
reklama
ola1985a
Aktywna w BB
dziewczyny polecam sklep internetowy TZMO S.A.( toruńskie zakłady materiałów opatrunkowych) jest tam parę przydatnych rzeczy dla nas, tzn podkłady poporodowe, wkładki laktacyjne, osłonki, prosto od producenta- więc ceny bez zawyżenia :-) strona http://www.blizejciebie.pl/